Senin yazdıklarına tam cevap o konu süper gider , ayrıca o konuda benimde yazım var merak etme, gocunma yani benim yazdığımı okumuş olcaksın.
Ayrıca hala anlamadın şu hükümetin yaptığını, ula ben diyorumki sana bu hükümet herhangi birşey yapmıyor, tek yaptığı ortadaki parayı durmadan çevirip durmak.Enflasyon falan filan düşüyor düşmesine dış borcumuz kapanıyor kapanmasına da , ama içerde yaşan halkın anası ağlıyor haberin yok

Geçen elektrikte indirim yapcaz dediler , ama 1 temmuzda şak diye koydular zammı elektriğe.Millet ucuzlucak diye beklerken şaştı kaldı olaya, soğuk su etkisi yaptı yani. Sen hala dış borçtan devam et.
7 sayfa okumak istesem size birşey yazmazdım. Hem okuyup cevap veremeyeceğim ki onları, siz benim mesajıma cevap verin ben de sizinkine vereyim birşeyler öğrenelim.
Siz bu forumun Nihat Doğan'ısınız sanıyorum, ya da gerçekten osunuz çünkü argümanınız birebir. Bunu dalga amaçlı söylemiyorum, kurduğunuz cümleleri okurken çok yakın bir çağrışım yaptı, içimde kalacağına sormak istedim.
Birileri bu ülkede başbakan astıysa, birileri de tek amacı bu ülkeyi iyi yerlere getirmeye çalışan insanları astı.
Bizler asılan başbakan'a yapılan bu tavırla hiç bir zaman gurur duymadık hatta tasvip bile etmedik, çünkü bizler için insan en öndedir. En ufak siyasi emellerimiz için insan harcamayı bırakın, en büyük politikaların önünde dahi insanlar vardır bizler için.
Çünkü devlet vatandaşları için var olur, vatandaşları devlet için var olmaz. Bu işler " benim bakanım, benim vekilim, bakanıma söyledim ilgilenecek " argümanlarıyla hiç olmaz. Kişilerin bakanı, vekili olmaz halkın bakanı olur zaten adı da üzerinde milletvekili.
Dağıtılan ekonomi hakkında bakıyorum forumda bir Ecevit düşmanlığıdır dönüp duruyor. Kıbrıs'ın nesi bu kadar rahatsız ediyor sizi ? Ecevit kahramanca Kıbrıs'ı kurtardı ve bu sebeple uygulanan ambargoları nasılda siyasi emellerinize alet ediyorsunuz.
Dedim ya az önce en ufak siyasi emelleriniz bile bu milletden, devletten önce gelir. Koskoca Kıbrıs adasına Türk Cumhuriyet'i kurulmasını görmez, bunun sonucu olarak ABD tarafından uygulanan ambargoyu görüp bunu dilinize dolar utanmadan " En azından artık tüp sırasında beklemiyoruz " dersiniz. Ha bir de çıkıp bu aralar KKTC yi kullanma politikanız yokmu bir de bu olayların üzerine, zaten gülünmeyecek kadar ironik durumdasınız.
Birbirimizi kandırmayalım. Erdoğan'ın, ne şekilde olursa olsun iktidardan düşmesini canı gönülden istiyorsunuz. Menderes'te de istediniz, Özal'da da istediniz. Devlet millet içindir sloganını hep sağ hükümetler aşılamaya çalıştı ama. Soldakiler hep halkı kiracı, devleti ev sahibi olarak gördü.
Ben en ufak Ecevit imasında bulunmadım. Sizin kuruntunuz.
Benim adım soyadım belli ayrıca.
KMLGRLR yaptığın mantıklı ve seviyeli açıklamalar için yüreğine sağlık. Keşke herkes senin gibi karşısındakine hakaret etmeden görüşünü ifade edebilse.
Kesinlikle hakaret etme gibi bir durum olamaz.Normal normal tartışırız sonuçta çoğu kişi burda olgun bir birey...
Ben sizden açıklama istedim sizde yaptınız ha tatmin olmadığım bazı yerler oldu uzun uzun konuşmak isterdim ama monitör arızası var şu an..
1-2 saat sonra geri geliceğim konu kapanmamışsa kaldığımız yerden devam ederiz
Teşekkür ederim
1980 doğumlu biri on yıllardır iş adamı ? Gerçekten iyi uyutuyorlar yahu sizi.
Çocukları geçtim zaten bilgisizce sallamışsınız o yüzden daha fazla kurcalamak istemiyorum ki zor duruma düşmeyin,
IETT de memur olarak çalışıp daha sonra siyasi arenaya kayan ve kısa bir süre sonra belediye başkanı seçilen ondan sonra cezaevinde yatan ve çıktıktan bir süre sonra başbakan olan biri hangi arada ticaret yapmışta sırf oğullarının yaklaşık olarak 30-40 milyon dolar değerinde gemileri var ?
Şimdi madde madde bakalım,
IETT de normal düzeyli bir memurken içeriden mi ticaret yapmış(!)
Belediye başkanlığınımı ticarete dönüştürmüş ?
Başbakanlığınımı ticarete dönüştürmüş ?
Ben herhangi bir ima da bulunmuyorum, Erdoğan'a ticaretci diyen sizsiniz ve merak ediyoruz ticari yaşamını. Bunu söyleyerek yukarıda ki 3 maddeden 1 ini kendinizce kabul ediyorsunuz zaten, söyleyin bakalım biz de bilelim hangisi ?
54 doğumlu biri, 94 yılında belediye başkanı oluyor. Hayati Yazıcı çok güzel özetliyor; Başbakan, 1994 yılında dünyaya gelmedi. 17 yıllık iş adamlığı var.
80 doğumlu biri iş adamı olamaz mı? 30 yaşında. Ahmet Özal hakkında zamanında yazılıp çizilenleri biliyorsunuzdur. Erdoğan'ın çocuklarıyla Ahmet Özal'ı benzetiyorum ben.