KMLGRLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Aha devletin gerçek sahipleri geldi Biz halkız bunlar vatandaş. "Halk plajlara akın etti vatandaş denize girecek yer bulamıyor." Ne yapacaksınız, başbakan astınız, ondan sonrakine suikast düzenlendi yetmedi mi olanlar. Öğrenin demokrasiyi artık. Bunu da asın farketmez. Menderes ne diyor, "ruhum ilelebet peşlerinde olacaktır." Dağıttığınız ekonomiyi toplamaya yine geliriz.
Siz bu forumun Nihat Doğan'ısınız sanıyorum, ya da gerçekten osunuz çünkü argümanınız birebir. Bunu dalga amaçlı söylemiyorum, kurduğunuz cümleleri okurken çok yakın bir çağrışım yaptı, içimde kalacağına sormak istedim.

Birileri bu ülkede başbakan astıysa, birileri de tek amacı bu ülkeyi iyi yerlere getirmeye çalışan insanları astı.

Bizler asılan başbakan'a yapılan bu tavırla hiç bir zaman gurur duymadık hatta tasvip bile etmedik, çünkü bizler için insan en öndedir. En ufak siyasi emellerimiz için insan harcamayı bırakın, en büyük politikaların önünde dahi insanlar vardır bizler için.

Çünkü devlet vatandaşları için var olur, vatandaşları devlet için var olmaz. Bu işler " benim bakanım, benim vekilim, bakanıma söyledim ilgilenecek " argümanlarıyla hiç olmaz. Kişilerin bakanı, vekili olmaz halkın bakanı olur zaten adı da üzerinde milletvekili.

Dağıtılan ekonomi hakkında bakıyorum forumda bir Ecevit düşmanlığıdır dönüp duruyor. Kıbrıs'ın nesi bu kadar rahatsız ediyor sizi ? Ecevit kahramanca Kıbrıs'ı kurtardı ve bu sebeple uygulanan ambargoları nasılda siyasi emellerinize alet ediyorsunuz.

Dedim ya az önce en ufak siyasi emelleriniz bile bu milletden, devletten önce gelir. Koskoca Kıbrıs adasına Türk Cumhuriyet'i kurulmasını görmez, bunun sonucu olarak ABD tarafından uygulanan ambargoyu görüp bunu dilinize dolar utanmadan " En azından artık tüp sırasında beklemiyoruz " dersiniz. Ha bir de çıkıp bu aralar KKTC yi kullanma politikanız yokmu bir de bu olayların üzerine, zaten gülünmeyecek kadar ironik durumdasınız.