Sayın
dedi bak onu unutmuşsun.
Sizin babanız ne yaptı nasıl başardı onu bilmiyorum. Sırf 2010'da en düşük zam 74 lira oldu.
Erdoğan ve çocukları on yıllardır iş adamı. Şimdi, sırf iktidar dönemine bakmayın 99-02 arasına bakın diyeceğim de, siz ondan birşey öğrenmezsiniz başka biryerlerde eleştirmek için malzeme kazanmış gözüyle bakarsınız.
Vatandaşın niyeti farklı olursa hakeder. CHPliler nasıl, otobüslerinin etrafında dolaşan kara çarşaflı kadını tekme tokat dövdü, niyeti farklı olmamasına rağmen. (Kadının sonra CHP teşkilatında olduğu anlaşıldı)
Sandıkta o kadar tokat yediniz de ne oldu. Hala postal sesinden ümit
bekliyorsunuz.
Açılım apayrı bir konu. Neyini eleştiriyorsun yaz konuşalım onu da.
Buyur açıkladım. Birşey kabul etmenize gerek yok hakaret etmeyin, düzgünce konuşun yeter.
Aha devletin gerçek sahipleri geldi

Biz halkız bunlar vatandaş. "Halk plajlara akın etti vatandaş denize girecek yer bulamıyor." Ne yapacaksınız, başbakan astınız, ondan sonrakine suikast düzenlendi yetmedi mi olanlar. Öğrenin demokrasiyi artık. Bunu da asın farketmez. Menderes ne diyor, "ruhum ilelebet peşlerinde olacaktır." Dağıttığınız ekonomiyi toplamaya yine geliriz.
1980 doğumlu biri on yıllardır iş adamı ? Gerçekten iyi uyutuyorlar yahu sizi.
Çocukları geçtim zaten bilgisizce sallamışsınız o yüzden daha fazla kurcalamak istemiyorum ki zor duruma düşmeyin,
IETT de memur olarak çalışıp daha sonra siyasi arenaya kayan ve kısa bir süre sonra belediye başkanı seçilen ondan sonra cezaevinde yatan ve çıktıktan bir süre sonra başbakan olan biri hangi arada ticaret yapmışta sırf oğullarının yaklaşık olarak 30-40 milyon dolar değerinde gemileri var ?
Şimdi madde madde bakalım,
IETT de normal düzeyli bir memurken içeriden mi ticaret yapmış(!)
Belediye başkanlığınımı ticarete dönüştürmüş ?
Başbakanlığınımı ticarete dönüştürmüş ?
Ben herhangi bir ima da bulunmuyorum, Erdoğan'a ticaretci diyen sizsiniz ve merak ediyoruz ticari yaşamını. Bunu söyleyerek yukarıda ki 3 maddeden 1 ini kendinizce kabul ediyorsunuz zaten, söyleyin bakalım biz de bilelim hangisi ?