zevk için dağa çıkıp asker öldüreyim o zaman.tutturmuşsunuz kötü şartlar altında yaşıyorlar diye.ne kötü şartı %50 den fazlası elektrik su parası ödemiyor kaçak.
büyük şehirlerde 500 tl ile aile geçindirmeye çalışanlarda var onlar villada oturup hergün et yemiyorlar. ama dağa çıkıp ********likte yapmıyorlar.
O taş atmaya yollayan aileleri alıcaksın bir güzel uyaracaksın..
16-18 yaş arası taş atan veletler herşeyin bilincinde kıracaksın o taş atan parmakları.acımayın şu köpeklere
Senin iyi şartlardan anladığın şey elektrik parası ödememekse zaten konuşulacak muhatap alınacak adam değilsin demektir.
Bu ülkenin Vatandaşıysa Terorist Olmıyacak !
Elinde Otomatik Silahla Geliyosa Şerefsiz Teroristler Yüzünden ! Hem Sen Nerden Biliyosunda Devlet Düşmanı Kesileceğimi İddaa Ediyosun ? Biz Türkiye Dedik Ailemiz Bu Yolda Yetiştirdi !
Çok gördüm senin gibilerini de ordan biliyorum. Ayrıca burda söz konusu olanlar savaşın taraflarından birisi değil. Zırhlı araca 3-5 cm çapında ki taş atan çocuk.
Islah etmek varken neden içeri atıyorsun ki ? Bu kan bi 50 yıl daha mı sürmesini istiyorsun ? Pkk nın kuruluşu Diyarbakır ceza evidir bundan haberiniz var mı? Ben iki konu arasında kıyaslama yapmıyorum baklava çalan çocuklar benim gözümde zaten suçsuzlar.Ama ne üdüğü belirsiz kişirin bu çoçukları kullandıkları aşikar,lütfen sağ duyu ile yaklaşalım bu konuya.
Seni ıslah etmek varken neden burda tutuyor ki bu devlet? Bu kanın akmasını iki tarafta istemiyor ama sizin gibi tek taraflı düşünme kapasitesinden öte gidemeyen insanlar yüzünden 36 yıldır PKK orda faaliyet gösteriyor. Merak etme canım senin sadece adını duyduğun cezaevinden çok yakınım geçti.