SayfaNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
burda yazdıklarını natroya faxlamanı öneririm.

benim başıma gelseydi, sonuç alıncaya dek hergün faxlardım.

natronun sahibinin konudan haberi yoktur ve muhtemelen bu mağduriyetinizi öğrenebildiğinde, gerekeni yapacaktır.

ilçe kaymakamına kızınca "kahrolsun devlet" demeye gerek yok.
İyi o zaman sizin dediğinize göre Microsoft Windows ile ilgili bir problem yaşadığımızda Redmound/Chicago ya gidip Bill Gates'i bulalım derdimizi ona anlatalım.

Böyle bir mantık olabilir mi? Madem yetkisi yok, yetkiliye aktarır arkadaş. Silsile yada hiyerarşi böyledir.

Böyle olsa bile, patronuma danışmam lazım diyerek çalışanların bilgilendirmesi lazım.

Senelerce bizde çalıştık, yetkimizi aşan durumlarda üstlerimize danışmayı da bildik. Patron da olduk, çözemeyeceğimiz problemler yaratan şeylerden hep kaçtık.

Arkadaş davasında bence haklı, haklı olarak ta sitem ediyor. Bunda bir problem göremiyorum. Her soruna patronlara ulaşacaksak, mahvolduk demektir.

Ayrıca verdiğiniz örnek hiç ama hiç hoş değil. Kaymakama kızıp devlete cephe alanlara ne dendiğini hepimiz biliriz.