Kanun açık ve net sigortası olmayan kimse kalmayacak.Bu demek oluyor ki sigortası olmadığı için kimse hastaneye gitmesin.

Bu ülkede 20 milyon kadar insan iş beğenmediği için çalışmıyor(yok asgari ücret az,yok uzak , yok ben onu yapmam , yok ben onun için mi okudum.) gibi saçma şeyler yüzünden.

Adamlar işçi bulmak için para ödüyorlar ilan sitelerine veya sayfalarına düşünün artık.

Şimdi sadece r10'da dahi 2k kişi sigortası olmadığı halde işsiz görünüyor.Kayıtlarda işsiz ama geliri 600TL den fazla. Devlete laf atmaya gelince işsizlik sayısı x diyor. Ama demiyor ki kaçak çalışma vergisiz çalışma sigortasız çalışma bu rakamın %50 oluşturuyor bilmiyor dahi bunu,

Sistem nasıl bir kişinin babası çalışıyorsa altındakiler sigortadan yararlanır.Aynı evde ise.
Bir aile oluyor. 4 kişilik hiç biri çalışmıyor sigorta yok ama hepside yaşıyor hepside evde yaşıyor bu nasıl oluyor abi adamlr bunun önüne geçmek istiyor.

Gerçekten parası olmayanada işte yeşil kart verecekler bilecekler kim çalışıyor çalışmıyor.

Şimdi ben parttime çalışayım,sonra başka işte çalışayım.Devlete 5 kuruş dahi girmesin devlette bunu azaltmak için böyle bir sistem çıkartsın. Bende derim Bu devlet çok olmaya başladı.Rahat vermiyorlar. Kazandığım paradan vergi almaya çalışıyor pis kaka bunlar.

Anladınız siz onu ,