konudan anlamıyorum, o yüzden pek fikrim yok. objektif olmak gerek. herkes avrupayı örnek alın der. avrupa'da emeklilik yaşları 65 üstünde. bizde aynısını uygulayınca "mezarda emekli olacağız" lar çoğalıyor nedense.
konuya en mantıklı mesajları yazan üyeyi engelliyorsunuz bence. buyrun benide engelleyin
Ölü taklidi yaparsak gider belki boşver
Kemal siz bu kafa yapısıyla olmazsanız ya , harbi harbi yürekten gelerek söylüyorum bunu bak.
Ona öyle demiceksin, devlet 2002 den beri, yanlış ekonomi politikası uyguladı, dediki ben halkımı mağdur etmem, gerekirse devlete ait olan fabrikaları şirketleri satarım yine halkımı ezdirmem kimseye dedi, sattı özelleştirdi ne varsa, ama artık o sattıklarından vergi dışında şu anda herhangi bir gelir elde edemediğinden, şimdi tekrar halka yüklendi.2007 seçimlerinden önce sağlık reformunu yaptı yaptıda, geçen yıla kadar, bir sigortalı özel hastaneye gittiğinde %70 ini devlet %30 unu vatandaş veriyordu ve bunu yapan bu hükümetti 2007 seçimlerinden önce, yani büyük reform yaptı sağlıkta hemde aşırı büyük, ama tabi dayanamadı sonunda artık , şimdi tekrar eskisi gibi %70 ni vatandaş %30 unu devlet veriyor.
Sen hala hükümetimiz var olsun demeye devam et

Öpüyorum seni sevgilerle.
Siz hangi özel hastaneden bahsediyorsunuz bilmiyorum. Ama ben şehrimdeki özel hastaneye gittiğimde bağkurumdan faydalanarak 150 lira olan muayene ücretini 20 lira olarak ödüyorum. 150'nin %70i 20 lira değil sanırım?
Ben size birşey sormak istiyorum. "Yanlış ekonomi politikası uygulamanın" göstergeleri nelerdir? Yani bunları neye bakarak değerlendirebiliriz? Ülkemiz dünya içerisinde bir bütün olarak kıyasladığımızda geriye mi gidiyor, kendi içerisinde kıyasladığımızda dönemler boyunca baktığımızda kötü bir dönemde mi, bankalar/firmalar batıyor ya da zarar mı ediyor? Açıklarsanız hoş bir sohbet olacak.
Ben de sizi öpüyorum saygılarla