Arkadaşlar boş boş duruyorum bari bir şeyler yapayım boş kalmayayım diye joomla ve wordpress kurulumuna başladım.
Joomla ve wordpress kurulumlarının fiyatları aşağı yukarı aynı.Sitede benzer ilanı bulunan arkadaşların işlerini baltalamamak için fiyatları aynı düzeyde tutuyorum ki haksızlık olmasın.Bende bir fiyat listesi hazırladım...
Joomla ve wordpress son sürüm kurulması ve Türkçe dil dosyalarının yüklenmesi
Fiyat 7,5 TL
Joomla veya wordpress için istediğiniz bir tema veya içeriğinize uygun bir tema bulunması ve sisteme entegre edilmesi
Fiyat 5 TL
İstenilen eklenti,modül,bileşen
Fiyat 4 TL (2adet)
Joomla ve wordpress için her türlü optimizasyon işlemini de gerçekleştiriyorum.
Wordpress için;
Seo ayarları
Sitemap oluşturulması ve Google a gönderilmesi
Wordpress stats ile ayrıntılı trafik analizi
Tüm arama motorlarına kayıt edilmesi ve imleme sitelerine uygun şekilde imlenmesi
Spam mesajları engelleme
Otomatik etiket sistemi(Mevcut makalelerin otomatik etiketlenmesi ve yeni eklenecek makalelere otomatik etiket girilmesi)
Makaleleri sosyal ağlara eklemek için eklenti
Rss footer ile rss bağlantınızdan backlink kasılması
Bot ile rss kaynağından otomatik konu çekimi(Amazon,Clickbank,eBay,Yahoo Answers,Youtube Videos, Flickr Images,Yahoo News,RSS)
Uygun reklam yerleşimi (Yazı başı,ortası ve sonunda)
İstenilen eklenti ve pluginler(5 adet)
İsteyene de Elegantthemes.com daki hesabımdan istediği orjinal temayı kurabilirim.Warezden alınan tema değildir lisansım mevcuttur.Beğenmezse başka tema da kurabilirim.Profosyonel bir şey isterse ücretli tema satın alınıp kurulur uygun fiyata.
Pr5 ve Pr6 dofollow listede hediyesi
Fiyat 15 TL sınır yoktur herkese.(Ücretli tema alınırsa fiyat 7,5 TL+tema ücreti)
Joomla için;
Seo ayarları
Sitemap oluşturulması ve Google a gönderilmesi
Google Analytics e kayıt edilerek detaylı trafik analizi(isteğe göre admin paneli için eklenti de kurulur)
Tüm arama motorlarına kayıt edilmesi ve imleme sitelerine uygun şekilde imlenmesi
Makaleleri sosyal ağlara eklemek için eklenti
Uygun reklam yerleşimi
İstenilen temanın kurulması veya içeriğe uygun tema bulunması
Modül,bileşen ve plugin kurulumu(10 adet)
Pr5 ve Pr6 dofollow listede hediyesi
Fiyat 15 TL bunda da sınır yok.
Mevcut sistemin olası hatalarını gidermek,siteyi başka bir sunucuya taşımak ve güvenlik ayarlarını yapmak ise 10 TL.Bu işlemde ücret iş bittikten sonra alınır.
Aynı zamanda yeni site açmak isteyen olursa içeriğine uygun domain veya domaine uygun içerik için öneri almak için fiyat 5 TL'dir.
Ödeme paypal veya Garanti bankası havale ile yapılmaktadır.iTraderi yüksek olan kişilere önce iş sonra ücret şeklinde olabilir.Alınan iş ortalama işin boyutuna göre 1 ila 2 gün içerisinde teslim edilir.