KMLGRLR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rica ederim. Bunları senden duymak güzel Türkiye, 2004'ten beri süregelen sağlık reformlarını gerçekleştirmeseydi 2020'den itibaren emekli maaşlarını ödeyecek parası olmayacaktı. Ayrıca 2004'te, SGK aracılğıyla Türkiye'nin verdiği açık 15 milyar dolara yakındı. Yani atıyorum 10 milyar dolar prim topluyorduk, 25 milyar dolarlık hizmet veriyorduk. Okuyalım arkadaşlar, haber sitesindeki yorumlara göre, arkadaştan duyduğumuza göre, gazetedeki yoruma göre bilmem nerde yazana göre hareket etmeyelim. Umarım güzel olacak.
Kemal siz bu kafa yapısıyla olmazsanız ya , harbi harbi yürekten gelerek söylüyorum bunu bak.
Ona öyle demiceksin, devlet 2002 den beri, yanlış ekonomi politikası uyguladı, dediki ben halkımı mağdur etmem, gerekirse devlete ait olan fabrikaları şirketleri satarım yine halkımı ezdirmem kimseye dedi, sattı özelleştirdi ne varsa, ama artık o sattıklarından vergi dışında şu anda herhangi bir gelir elde edemediğinden, şimdi tekrar halka yüklendi.2007 seçimlerinden önce sağlık reformunu yaptı yaptıda, geçen yıla kadar, bir sigortalı özel hastaneye gittiğinde %70 ini devlet %30 unu vatandaş veriyordu ve bunu yapan bu hükümetti 2007 seçimlerinden önce, yani büyük reform yaptı sağlıkta hemde aşırı büyük, ama tabi dayanamadı sonunda artık , şimdi tekrar eskisi gibi %70 ni vatandaş %30 unu devlet veriyor.

Sen hala hükümetimiz var olsun demeye devam et Öpüyorum seni sevgilerle.