konuyu okumadan pm attığın için cevap vermiyorum. hidonetin çalışmasını koyar mısınız diye 2 tane pm göndermişsin. nesine cevap vereyim. cevap zaten mesajımda yazıyor. o mesajı okuduktan sonra çalışmanın nasıl bende olduğu kanısına vardın anlamak çok zor. üst üste pm'ler ve aynı şeyi burada da yazıyorsunuz. Konu net ve güncel ayrıca son noktayı koyuyorum. Çarşambayı da Cuma yaptım itirazı olan çekilsin diğer 2 arkadaş gibi..

Alıntı
NOT
Arayüzde kazanan Hidonet'dir. 2 gün daha bekliyoruz. Eğer çalışmayı yeniden buraya eklemez ise yeni bir seçim yapacağız. (Çarşamba Gecesi - ARTIK CUMA OLDU !..)
Çarşamba gecesine kadar bekleyin konuyu up yapmayın diğer yarışmalara ayıp oluyor dedikçe inat eder gibi... Pazartesi çarşamba oldu diye kıyamet kopardınız şimdi CUMA yapıyorum...

Çocuk parkı resmi koymalar vs.. Biz senin gibi 2 gün daha beklenecek diyenlere biz küstük artk oynamıcaz demiyoruz? CUMA gece 12'ye kadar bekliyoruz. Hidonet çalışmasını tekrar eklemezse 2.yi seçip seçmeme konusunda karar vereceğim. Artık seçeceğim demiyorum 2-3 kişi yüzünden. İyilikten maraz doğar olmuş.. Logo seçildi ve alındı arayüz ise beklemede. CUMA gecesi Hido çalışmasını yeniden eklemezse ikinciyi ya seçeceğim yada konu kapanacak. İsteyenler diğer 2 arkadaş gibi çekilebilir böyle bir hakkınız var. sorun değil

Ayrıca Bias08 arayüzün ilk 3te yok dostum. İkinciyi seçsek bile Sen Cuma'yı da bekleme. Sevgiler.