ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gördünüz işte anlattığım olaya anında yeni bir örnek geldi (baba sanada ne yazsak ters tepiyor yav ben ne yapayım)
Bak kardeş, sana o kadar güvenim sarsıldı ki, konunun sonundaki güzel mesajların, baştaki kötü mesajları eleştirmemem için bir set gibi algılıyorum. Artık hiç güvenemiyorum. Peki öyle değilmiş, güzel sözlerin için teşekkür ederim. Ama kötü sözlerin için de az önceki söylediklerim yine geçerlidir.

Bana diyorsunuz ki, neden kendini öven konlar açıyorsun, tabi eleştirirz. Hiç eleştirilmeyecek benim 725 tl harcadığım hizmeti ücretsiz sunarken hakaret mesajları atıyorsunuz, ondan sonra benim sesimin çıkmamasını istiyorsunz. İşin ters teptiğini bilirseniz daha hızlı yol alırsınız. Siz sadece karalamayın hatalar varsa doğrularını söyleyin, böyle olursa bu gibi konular da açılmaz.

Benim konularıma senin ne iyine de kötü yorumlarını istiyorum. Amacın sadece karalamak olmasın, Eğer yanlış birşey varsa doğru şu de, bize doğruyu öner. Konuyu editleyip kaynağının sen olduğunu söyleyeceğim söz.