WEB0Z0F adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes küfür eder istediğini yapabilir ona eyvallah. ama bir çizgin varsa o çizgiyi zırt pırt değiştirip insanların kafasını karıştırmıycaksın. Sen din adamı değil müzisyensen din adamı gibi davranma dini içinden yaşa. Ha bide yukardaki yazdığına çok güldüm (: Karısına küfür konusuna gelince madem karısına laf gelsin istemiyor karısına diss attırmıycak ozaman
Yahu adamlar 2 yıldır cevap vermiyorlar, hala diss attırmıcak diyorsun. Senin anana bacına yoldan geçerken biri laf atsa naparsın ? İstediğin kadar dinine bağlı ol, istediğini yap herşeyin bi sınırı vardır. "Nafile(32 Arkadaşın 1 adam'a yaptığı albüm Komik dimi ?) " albümünü dinledim hiç birisi 5 para etmez şarkılar. Bu arada Sansar da hastalandıkdan sonra "Allah" diye titriyorken küfür ederken bişey olmuyor, Sago sizi niye bu kadar etkiliyor ? Bende "Allah'ıma çok bağlıyım" ama yeri geldimi küfürün en alasını ediyorum. Kimse kimseyi zorlamıcak arkadaş, bu iş böyle. Sago Fuat'a konserinde "Sana Puanım dohus kanka" yaptı, Fuat ana bacı sövdü eee nerde adamlar ? Nerde adamlık yani ? Neyse... Size gore Sago haksız, hatta "Küfürbaz Gizemli Rapci" adam dedikleriniz sanki çok adam "Boys Anılar" dan dayak yiyip otursunlar aşşa

Size puanım dohus kankalar ooo yee man!