BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hindistanlıları övmek pek iyi değildir. elinizdeki kodları aşagı yukarı biliyorum

okuyunuz
https://www.r10.net/1061522256-post14.html
Kodları görmeden konuşuyorsunuz... Hiçbir şey bilmiyorsunuz.

Elvis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aç adama para değil yiyecek göndersen yine yapardı...
Adam AÇ değil. Bu işi profesyonel yapıyor... MCA diye bir şey duydunuz mu bilmiyorum... Sallamayın...

forumxtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hintliler programlama sektörünün Çinlileridir. Nasıl Çinliler ucuz işçilikle, kalitesiz malzemeyle dandik mallar üretip satıyorlarsa, Hintler de aynısını programlama sektöründe yapıyorlar.
Örnekleri olabilir. Ucuza yapmaları kötü olduğuna gelmez. Ben işime yarayıp yaramadığuna bakarım.

gokhan_uc_ar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmişe baktığımız da Eskişehirde uçak ürettiğimizde elin gavurları demiş,size maliyeti 4 lira biz size 2 liraya teslim ederiz... daha bir çok örnekler mevcuttur...

Kimler ne yapıyor ,amaçları nee,ya bir yazılım işi ile böle olur demeyin ,doğdumuğuz büyügüğümüz vatana sahip çıkmalıyız.Yozlaştırma politikalarına alet olmayalım...

Eğer bir yanlişim var ise şimdiden özür dilerim....

2 aydır Türkiye'den bu BASİT işi yapacak adam arıyordum...

MrHades adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Hindistan'dan bir coder ile anlaşılmış ve iş çok kısa sürede, mükemmel bir biçimde teslim alınmıştır..."

Yavaşşşşşş derler bence hintlilerin yaptıgı kodlar = mükemmellik mümkün değil.

Ayrıca koskoca ülkenizin yaşam standartları ile hindistanın bir değil. Adamlar 5$ 'a neler yazıyor bir bilseniz. Ama 1 ay sonra iflah oluyor mu site? Tabi ki hayır sorunlar, hatalar v.s v.s Coder nerde? "KAYIP"

Haddini bil. Sen yavaş ol... Böyle uzaktan sallamak çok kolay tabi...

Herhangi bir bilgiye sahip olmadan atmak nasıl bu kadar basit değil mi? Hayatında kaç Hintli gördün, kaç kod inceledin?

Farazi konuşmak ile realite farklı birbirinden...

Bu basit sistem için Türkiye'de 800 USD teklif ettim... 200 USD'ye Hintli arkadaş yaptı... Daha önce yaptığı siteleri vs. de gördüm. Başarılı... Beni ilgilendiren benim istediğimi yapabilmesi. Bu kadar basit...