Dostum sen arayüzü yarışmada göremedin diye ben o arkadaşı iptal edemem kusura bakma ama mantıklı düşün lütfen. R10 yöneticileri de bulabiliyorsa o silinen DB içinden bakıp koysun. +3 günü koyduktan sonra adam gelip logoları ekledi zaten arayüzü eklemedi tekrar. Gözünden kaçmış olabilir. Ve benim bu kadar opsiyon verme nedenim zamanın çok ters olması.. Tam yaz tatili ortasındayız giden gelen bi sürü adam oluyor. Yoksa +3 bile eklemezdim emin ol.

Neticede ben arayüzde kazanan kişi Hidonet'dir diyerek yarışmaya son verebilirdim ve hala verebilirim! Ama arkadaş gelmez ise sizin emeğiniz de çöpe gitmesin istiyorum. O kişiye kazandığını ilan ederek msn'den telefondan veya mailden de ulaşabilirim. Ama herşey bu platformda gerçekleşsin istiyorum. Birde şunu unutmayalım birincinin çalışması silindi diye ikinciyi seçip ödeme yapmak zorunda da değiliz.. Ortada emek olduğu için böyle davranıyoruz. Kazanan arkadaşa ulaşmak da çok kolay ama ben buradan devam ediyorum. Gereksiz tartışmalar yapmayalım artık lütfen. 2 gün daha beklemekten kimseye zarar gelmez aksine benim vicdanım rahat olur. Halen devam eden yarışmalar varken biten yarışmayı da yukarlara taşımayalım lütfen. 2 gün sonra gerekli açıklamayı yaparım. (çarşamba) gecesi.

Teşekkürler.

NOT
Arayüzde kazanan Hidonet'dir. 2 gün daha bekliyoruz. Eğer çalışmayı yeniden buraya eklemez ise yeni bir seçim yapacağız. (Çarşamba Gecesi)