seohocasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seoteknikleri seohocasi.com dan daha fazla reklam yapmıştır. ilk başlarda zirve100, webmaster forum siteler gibi sitelerden lin almıştır. Ben hiç link satın almadım Bu sözünüz de doğru değildir.

Seotekniklerinin reklamlarının çoğu da ücretsiz olmuştur, 1. sıraya yerleşen ilk Türk sitesi olduğu için herkes ilgi göstermiş ve sitelerinde tanıtmıştı. Ben de bu işi ücretli yaptırıyorum. Ücretli veya ücretsiz ne farkı var.

1. sitenin başk site olduğunu düşünüyorsanız onu yazsaydınız. Bence hiçbirşey araştırmadan ve bilmeden bunları yazdınız. çünkü söylediklerinizin tam tersidir. Ben daha seoteknikleri kadar reklam yapamadım. Buna emin olun.
su sozun biraz ilginc geldi bana: 1. sıraya yerleşen ilk Türk sitesi olduğu için herkes ilgi göstermiş ve sitelerinde tanıtmıştı.

adamalar ilk sirada mi degilmi diye bakip ona goremi sitelerinde yaziyorlar sence bence burda birazda kiskanclik var bir kac siteden link almalari onlari sizin yaptiginizla ayni duruma getirmez, bir cok kisi bu siteyi benimseyerek yazi ve tanitim yapmistir.. hic gormedim sosyal imleme sitelerine parayla imlettirdiklerini sitelerini.. Bence bilmemekle alakasi yok, ayrintilari yazmamakla alakasi var.