Site adresi :
101okey.com
Site için istenen fiyat :9.000 TL
sitenin acılıs tarihi: 08-Aug-2009 kayıtlı 08-Aug-2015 e kadar uzatıldı.
Sitenin aylık getirisi: Salon satışı, cafe gold ve gold üyelik sistemi mevcut. Biz bunlar için satış işlemine başlamadık maalesef.
sitenin iceriği: Masaüstüne indirilebilen exe li okey, 101, Banko, 51 ve 34 oyunu
Günlük hit sayısı, kaynak link: Hitleri takip etmedim. sitenin önceki hiti çok yüksekti. 3 ay kapalı kaldı sistem.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği ile satılıktır. Facebook grubumuzda devredilecektir.
pagerank:1 alexa: Kapatmadan çnce 1.Miklyonlarda kapattıktan sonra 3milyonlarda
Hosting dahil midir: Bir kaç haftalık sunucu süresi kalmıştır.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Hayır. Lisans hakkı doluyuz firmasındadır. Yanlızca bütün kullanım şartları site sahibine aittir.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok. Yanlız elimdeki sözleşmeyi iptal ettirip alan kişinin adına
Sözleşme düzeltilecektir.
Sitenin önceden 8.500 Üyesi ve ortalama 70 bazende 120 civarı felan oluyordu. Sistemi açalı 2 hafta oldu
ve ben işlerimden dolayı fırsat bulup ilgilenemedim. Satmamın sebebide bu zaten. İlgilenememe durumu.
Ayrıca siteye backlink çalışması yaptırılmıştır. Hakkari esnaflarını içeren ve Ticaret odasına bağlı bir derginin
Son yaprağını kaplayacak şekilde reklam verilmiştir.
Elimdeki sistem Doluyuz.net firması tarafından yapıldı. En son teknoloji dili olan Csharp ile kodlanmıştır.
Fiyatı çok uygun yaptım. Bu sisteme ayrıca 2.000 Lira olan Banko oyununu ve bin lira değerindeki hayalet ve
kredi modüllerini satın alarak entegre ettim.
Fiyatı firmadan da öğrenebilirsiniz. Şun elimdeki sistemin değeri 12.500 TL civarındadır.