ByTriSLaSiS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pm attım hocam bugün müsaitseniz videoları almak istiyorum hayırlı satışlar

bu arada alacağım diyen herkez alır arkadaşlar herkezin kendine göre bütce düzeni vardır...
Paypal ile ödeme alamadığım için alışveriş yapamadık ama olsun nasip değilmiş.

PuMaX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödemesini yaptım. İbrahim bey ile görüştüm, 2-3 saate teslim alacağım. Yararlı olacağını düşünüyorum. Aklımdaki projeleri sağlam bir şekilde uygulayabilmek için faramwork ile çalışabilmeyi bekledim hep. Sonunda bu imkanı sağladığınız için teşekkürler.

Flood sayılmaz umarım;
Arkadaşalr seti alan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum, aktif etmede bir sorun yaşadınız mı acaba?
Ben kurdum, seri numarasını yolladım İbrahim Bey'e, bana yolladığı Lisans Kodu'nu ilgili alana girip Aktif Et butonuna basıyorum, ekran birkaç saniyeliğine kaybolup sonra geri geliyor. Denemek için farklı kodlar girdim, o zaman hata mesajı geliyor yanlış girdiniz diye. Ama verilen kodu girdiğimde de dediğim gibi birkaç saniye kaybolup geri geliyor.

Yardımcı olunursa sevinirim.

İbrahim Bey gerçekten ürünle ilgili çok iyi destek veriyor. Sorunumu ona ulaştırdığım andan itibaren yardımcı olmaya çalışıyor. Alacak olan arkadaşlar düşünmesin derim, aldıktan sonra kaderinize terk edilmiyorsunuz =) Ürünü sağlıklı bir şekilde kullanabilmeniz açısından her türlü yardım sağlanıyor. Bu set için ve ek olarak özel ilgisi için İbrahim Bey'e teşekkürlerimi iletiyorum. Seti herkese tavsiye ediyorum.
Güzel yorumlarınız için teşekkürler Uğur Bey.