kuaza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eminim seoteknikleri.com sizin kadar backlink kasmamistir, hatta hic dusunmemistir bile boyle backlink kasilarak insanlara para verip sitenizi tanitmasini saglayarak gelinen nokta aslinda buyuklugu tam anlamda gostermez. Seo tekniklerinin reklam yaptigini yada link kastigini gormedim, ama geldigi nokta taktir edilmesi gerekir. Benim gorusum, 10-20 liraya backlink kastirmayla geldiginiz nokta bence keyif verici yada mutlu edici degil.

birde ustad bu ilgimi cekti Alexa Türkiye verisine göre En çok ziyaret edilen 1. site ünvanını almıştır. dogru yazdigina eminmisin, cunku 1. baskasi diye biliyorum..
Seoteknikleri seohocasi.com dan daha fazla reklam yapmıştır. ilk başlarda zirve100, webmaster forum siteler gibi sitelerden lin almıştır. Ben hiç link satın almadım Bu sözünüz de doğru değildir.

Seotekniklerinin reklamlarının çoğu da ücretsiz olmuştur, 1. sıraya yerleşen ilk Türk sitesi olduğu için herkes ilgi göstermiş ve sitelerinde tanıtmıştı. Ben de bu işi ücretli yaptırıyorum. Ücretli veya ücretsiz ne farkı var.

1. sitenin başk site olduğunu düşünüyorsanız onu yazsaydınız. Bence hiçbirşey araştırmadan ve bilmeden bunları yazdınız. çünkü söylediklerinizin tam tersidir. Ben daha seoteknikleri kadar reklam yapamadım. Buna emin olun.