Site proje sitesidir ve üzerinde emek harcanmış bir sitedir bu sektör üzerine çalışanlar demek istediğimi anlamışlardır. Masa ve sandalye sektörü üzerine imalat yapan ya da bayiliği olan arkadaşlar için daha çok uygundur en fazla 1 - 2 ayda site kendini amorti eder. İşini bilenlere zaten siteyi anlatmama gerek yok bu sektörde olupta bu siteyi duymayan bize mail göndermeyen yoktur sanırım...
Fiyat sadece bir örnekti.dekorasyoncu veya masa sandalye işleri ile uğraşan biri önemli olan benim anlatmak istediğimdi.
Eğer duymak istediğiniz şuysa;
Siz biliyorsunuz bu konudaki en geniş bilgiyi masa sandalye olaylarını, zaten anlamıyorum bu işlerden pek haklısınız piyasadanda hiç anlamam
iyi satışlar size
Konuyu baltalamayamı çalışıyorsun ya da amacın ne anlamadım, konudaki tüm mesajlarıda okumadığın zaten belli tekrar istersen yazdığım tüm mesajları oku üstte kopyaladım tekrardan açık açık belirttim tekrarlamama gerek varmı bilmiyorum, ama yinede yazayım "
Masa ve sandalye sektörü üzerine imalat yapan ya da bayiliği olan arkadaşlar için daha çok uygundur en fazla 1 - 2 ayda site kendini amorti eder. " bu kadarlık bir bölüm yeter sanırım.