Benim hakkımda en ufak fikrin olmadığı için böyle ufak fikirlerde oynaşadur ben bakıcam sana daha sonra. Kendi taktiğimizi verdik yaramadık neyse. Kepçe lazım olursa haber et. Burda neden makale yayınlamadığımı tekrar anımsadım. Biz arayan bulur.
**Başka platformlarda yazıpda burda yazmama nedenimi tekrar anladım. Doğru zorunuza gidiyor. Bizi bilen biliyor arayan bizi bulur. Daha soru soran arkadaşlara cevap vermediğim olmadı. Ne şekilde olursa olsun yapabilirsem yardımlarımı eksik etmeyeceğimi bilirler. Zaman kaybından uzak duracağım. Şu her haltı bilen hayatında 5 siteyle yaşayan seocularda artık opt. bölümünde çoçukları kandırmaya devam etsin. metalar, do followlar ile oynaşın durun.
eleştrilere verecek cevabınız olmayınca kaçmak yolunu seçmeyin. daha başında dedim burası forumn edebimizle tartışacağız değil mi ? sende elbette demedin mi ?
ben güzellik ile konuya uyarı şerhi düşün diyorum. siz ısrarla başka şekilde tartışıyorsunuz. eğer konuya yapacağınız sitler şunlar olmalı, şunlara dikkat etmelisiniz gibi basit iki üç cümle ekleseydiniz emin olun ne ben nede başkası bukadar yazı yazamazdı.
ne sen beni nede ben seni tanıyorum. ben laflarımı tekrarlamam ama, 100 tane site açmamışsınızdır diyorum, eğer açtıysanız açtım kardeşim ıspata gerek yok dersin. susarım. ama bunu meydan muharebesi şekline sokmanız yanlış.
güzel güzel konu açmışsınız tamam anladım ama sayfalar boyunca neden tartışıyorsunuz ? veye neden başka konularda kimse kimseyle tartışmıyorda sadece sizin dahil olduğunuz konularda tartışılıyor biraz da bunu sorgulayın.
pr6 pr7 linkler vs bulunabilecek şekli yazıcaktık diyorsunuz. yazacak olanlar 5 sayfa boyunca mesaj yazılmadan yazardı. ayrıca 4-5 kişinin bildiğini sandığınız şeyi bruada yazmanız halinde artık onun bilgi olmaktan çıkıp, eski bilgi halini alacağınıda biliyor olmanız gerekirdi. bırakın onu paylaşmayı bu konuda bir bilgi olduğunun söylenmesinin bile karşısındayım. şayet varsa sistemlerinin bir açığı siz kullanın. sizler çıkın. başkaları bilirse o olayın olmayacağı belli. burası Türkiye kusura bakmayın ama burda işler böyle yürüyor.
ben sadece eleştriyorum. eleştirilere verilecek cevabınız yok ise tamam haklısın demen yeter. yok neden ordan buraya gelmiyorum yok neden yazı yazmıyorum falan bunlar mesnedsiz şeyler. bazı konularda vermiş olduğun cevaplara rep atıyorum, ki bu gün attım da. doğru olan şeylere gerekli saygıyı duyarız.
burada yazılan yazılar uzun zaman önce anlamını yitirdi. yani h1, sandbox çözümü buldum, sitem neden index almıyor konularının çokluğunun bende farkındayım. ama doğru düzgün konuların açılması taraftarıyım.
yarım bilgi asla ama asla bilgi değildir.
tekrar ediyorum konuya gerekli şerhin düşülmesini rica ediyorum.