kimseye kinim yok,derdim yok ama; daha önceki açılan konularda, konuyla alakasız konuyu açana olan çıkışınız hiç hoşuma gitmemişti. konulara girip okumuyorum. sizinkini bilhassa okumak istedim bu nedenle. burası forum yanlış konulara şikayet etmek bir üye olarak benim hakkım. bende konuyla ilgili şikayet ediyorum işte. daha ne ? üstü ne ?
konu yanlış, başlık yanlış gelmiş hala bana neyi savunuyorsun. artisliği kimin yaptığını herkes okuyor merak etme. kimin kim olduğunu herkes iyi bilir. 100 ün katları kadar site açmışmışmışmış vs vs vs. tamam açtınız kral sizsiniz. affedin paşam.
bana konuyla ilgili çıkışın yok o yok bu demeyin. yok ordan ücretsiz linkler alıyorum vs vs bunları geçin. eğer gerçekten işinize yarıyor olsaydı onu paylaşmazdınız zaten. ( biz sen değiliz ayağına girmeyin lütfen).
sizden ricam konunun içeriğini tekrar gözden geçirin.
selamet ve saygılar ile kendinize iyi bakın.
.
Benim hakkımda en ufak fikrin olmadığı için böyle ufak fikirlerde oynaşadur ben bakıcam sana daha sonra. Kendi taktiğimizi verdik yaramadık neyse. Kepçe lazım olursa haber et. Burda neden makale yayınlamadığımı tekrar anımsadım. Biz arayan bulur.
**Başka platformlarda yazıpda burda yazmama nedenimi tekrar anladım. Doğru zorunuza gidiyor. Bizi bilen biliyor arayan bizi bulur. Daha soru soran arkadaşlara cevap vermediğim olmadı. Ne şekilde olursa olsun yapabilirsem yardımlarımı eksik etmeyeceğimi bilirler. Zaman kaybından uzak duracağım. Şu her haltı bilen hayatında 5 siteyle yaşayan seocularda artık opt. bölümünde çoçukları kandırmaya devam etsin. metalar, do followlar ile oynaşın durun.