prsi yüksek sitelerden link almak vs bana mantıklı gelmedi açıkcası.Bugüne kadar filtreye girmiş çok siteyi çıkarttım r10 danda çok kşiye yardımcı oldum burada yazdım diğer adı
google bomb dur
kimseye kinim yok,derdim yok ama; daha önceki açılan konularda, konuyla alakasız konuyu açana olan çıkışınız hiç hoşuma gitmemişti. konulara girip okumuyorum. sizinkini bilhassa okumak istedim bu nedenle. burası forum yanlış konulara şikayet etmek bir üye olarak benim hakkım. bende konuyla ilgili şikayet ediyorum işte. daha ne ? üstü ne ?
konu yanlış, başlık yanlış gelmiş hala bana neyi savunuyorsun. artisliği kimin yaptığını herkes okuyor merak etme. kimin kim olduğunu herkes iyi bilir. 100 ün katları kadar site açmışmışmışmış vs vs vs. tamam açtınız kral sizsiniz. affedin paşam.
bana konuyla ilgili çıkışın yok o yok bu demeyin. yok ordan ücretsiz linkler alıyorum vs vs bunları geçin. eğer gerçekten işinize yarıyor olsaydı onu paylaşmazdınız zaten. ( biz sen değiliz ayağına girmeyin lütfen).
sizden ricam konunun içeriğini tekrar gözden geçirin.
selamet ve saygılar ile kendinize iyi bakın.
.
Tartışmak istemiyorum ama benim de amacım doğruları göstermek. Bu makalenin amatör ve orta düzeydeki site sahilerine hitap etmediğini düşünüyorum. Bu kişiler sağlam siteye uyguladıkları taktirde siteleri filtreye bile girebilir. Ancak filtreden çıkarma yöntemlerinin hiçbiri sağlam bir siteye uygulandığında risk oluşturmaz hatta seosunu destekler.
Nelph in ve myloadun uyardığı şekilde gerekli açıklamaları konuya not olarak düşerseniz, kişilerin hataya düşmesini önlersiniz. Bu konuyu rekabetten dolyı değil, gerçekten faydalı olmak istediğim için yaptığımı belirtirim.
Bunlar yapıcı eleştirilerdir.