NeLph adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bakın, tekrarlıyorum bu işi bilenlerin, sağlam sitelerinde kullanılması gereken bir şekil. bunu yeni sitelerde yada filtreden yeni çıkmış sitelerde kullanmayın. 100 sitede falan kullanmış olabilemezsiniz. ömrünüz boyunca 100 site açtığınıza bile inanmıyorum. kaldıki bunu 100 sitede deneyebilesiniz. sizi temin ederim ki kimse bir siteyi filtreden çıkarmak için bu kadar parayı sürekli olarak backlinks.com gibi herkese açık bir yerde satılan pr6 pr7 linkleri almak için dökmez. en azından hiçbir aklı selim bir insan. başından beri dediğim gibi. yanlış bir başlık ve yanlış girişler.

bir siteyi filtreden çıkarmak için onlarca yol sayılabilir. geçen yıl bir yazı yazmıştım bu konuda. o zamandan bu zamana çok zaman geçti ( ) ama yinede değerini koruyor. tabi üstüne eklenecek daha çok şey çıktı. ama yinede kayda değer bir çok bilgiyi içeriyor.

https://www.r10.net/google-optimizasy...zumleri-2.html

saygılar
Şimdi şöyle bi' durum var. Benim sattığım siteler 100'ün katları şeklinde muhtemel. Senin derdini çözebilmiş değilim. Burda kendi uyguladığım tkatiği hemde işe yarayanını veriyorum, backlinkleri nerden alacağınızı söylüyorum ne nasıl anlatıyorum beğenmiyorsun. Üstüneden gelişen olaylar sonucu çıkan konuya hergün bu kadar yüklü alamayacaksanız hiç girmeyin diyorum sen nerelere çekiyorsun. Asıl sen artislik yapıyorsun.

Uyguladım, uygulayorum işe yarıyor diyorum. hala kalabalık şekilde bu taktik değil diyorsun. Uyar tamam ona bi'şey demedik de cıklını çıkarma. Balıklıma daldığın yerde illa boğulmaya, boğmaya çalışıyorsun. Bizi tanımadan neyi nerde ne yaptığımızı bilmeden sallıyorsun. Bizi tanıyan zaten biliyor bunların uyguladığımız yöntemler olduğunu. Açık açık herşeye muhelefet arkadaşın yazısına daldım yazısına ithafen ben sana gıcığım desene. Hiç aldırmam.