ikinci mesaj oluyor ama gercekten sabah bakmayacaktım bi bakayım dedim ve sinirimi bozdu bu rep
" adam alacağı malın kusurlu yanlarına bakar tabii ki. Kusurları düzelteceğine hata arama diyorsun. Ticaret etiğine aykırı."
diyen kim dir bu repi verirken bi de adını yazsaya bu kadar biliyormuş...
Arkadaş ev mi satın alıyorsun? araba mı satın alıyorsun? buyuk ihtimal Skyx yada onu okuyan biri yazdı. Açıklamada yazılmısın dısıında bir browser da çalışmıyor dersen tabiki bunu derim , alıp tıkır tıkır çalıştıran siteler mevcut sistemi ve ie de kaybettikleri hiti kazanmaya da basladılar ev araba almıyorsunuz herkes yararlansın die 30 tl gibi komik bi rakam ki bunu 1 gunde bi haftada kazanıorsunuz veriyorum . Skyx mi yazdı bilmem ama değilse ondan özür dilerim ama kimse bi dürüstlük yapıp yazsn buraya ismini .
herkesten özür dilerim bosu bosuna ikinci mesajı atmadım gercekten bu tip seyler sinirlendirior beni... çünkü cok gereksiz yazmadıgım şeyler ve yonlerde çalışmıyor etmiyor denmesi cok sacma zaten yazmamıssam ben onu senden once gormusumdur.
Ek olarak; sistemin Wp Proplayer eklnetisine tam uygun versiyonu için çalışmalara başlayacağım bu akşam inş . Proplayer i iyi derece de bilen arkadaslar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim