RebeLMasteR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
206 RC parası biriktirmiştim fakat "ne oldum değil ne idim" diceksin.Şimdi o parayla ister yatırım yaparım ister yerim. Beni en mutlu edende o paranın bana verdiği güven.

Gezmeye gittiğimde bişi gördüğümde en son baktığım etiketi oluyor. Sevgilim yanımdayken bişeyi beğendiğinde gözüm etikete gitmiyor "şimdimi alsam,sürprizmi yapsam" diyorum

Lafın kısası ne kadar kazandığımız önemli değil,kendimizi bozmamamız.
koçum benim!
bu herif benim kafadan... benim durum şöyle, 1998 - 1999 yılları arasında web tasarımına başladım, ve o tarihlerde tanıştığım bi kızla geçen yıla kadar ciddi düşünüyorduk, ve geçen yıl ayrıldığımız güne kadar internete sadece para harcadım, hiçbirşey kazanamadım. kız baktı benden adam olmicak, günde 18 saat bilgisayarla uğraşıyorum, bastı tekmeyi gitti... 2 ayda zor toparlandım, o günden kalan sinir ve öfke ile eskiden deneyip başaramadığım projelerin listesini çıkardım. 16 tane büyük projeye ve sayısız ufak tefek projeye bulaşıp yarım bırakmışım... bu 16 projeden 1 tanesine ölümüne girdim! aynı hatayı tekrar yapmak aptallıktır denebilir belki... "ama ben trabzonluyum! yeteri kadar inatçıyım, birşeyleri başarmak için, gerekirse aynı hatayı 2. kez yapabilirim!" daha önce başarısız olduğum 16 projeden bi tanesini 1 yılda hayata geçirdim, şuan aylık 500-1000 TL arası getirisi olacak gibi. henüz adsense'den parayı alamadığım için pek de güvenemiyorum. ama ölümüne borca girip, sunucu vs kiraladım, bir sürü yatırım yaptım. şimdi sırada geri kalan 15 projem var. bunlar bittiğinde de çok deli bi site daha yapacağım. inşallah ömrüm yeter de "boş işlerin adamı neler yapabiliyormuş" çevremdeki herkese gösteririm.
parası pulu umrumda değil, sadece çevremdeki paraya tapan birkaç özürlüye, internetin gücünü göstermek istiyorum! ben 10 yıldır bilgisayar konusunda her işi yaptım belki, ama 1000$ çıkarıp, "bunu ben kazandım!" diyemediğim için değerimi bilmedi kimse. hem kendimi hem de interneti kurtarmaya çalışıyorum, inşallah başarılı olurum.

kusuruma bakmayın, konuyu çok dağıttım ama 2 gündür kesintisiz ibrahim tatlıses dinliyorum.(hdd'de yer kalmadığı için diğer şarkıları silmiştim)
bir şekilde patlayacaktım artık, o da bu şekilde oldu.