Serdal_Altundal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum destekliyorum seni.Böyle kişilere hak ettikleri en ağır cezanın verilmesi gerekiyor.Ayrıca dava sonucunu ve gelişmeleride konudan takip edeceğim konu üzerinden bilgilendirirsen sevinirim.1-2 tane klavye erkeği var sonuca göre bende işlem yapacağım.
Desteğin için teşekkür ederim.

kralburda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun yaşadığı ili pm atar mısın?

Ayrıca hukuk bölümüne sadece gold ve silverler erişebiliyor bildiğim kadarıyla..
İstanbul' da yaşıyor sanırım. Madem gold ve silverlar görebiliyor, konu taşınmasın o zaman

TugaySena33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gerekirse onuda alır kardeşim adam avukat vs tutmaktan bahsediyor sonuna kadar haklı ama sizce kaç sene içinde hal olur bilemem...Ben telefonculuk ısı ıle ugrasıyorum çalıntı telefon alma sucundan mahkemeye verıldım satan adamın kımlıgı vs herseyı war nereden bıleyım calıntı oldugunu hepsını cektık aldık normal kurallara gore aldım..4 senedır mahkemeden cagıracaklar bakalım ne zaman
Konunun takipcisiyim eger uygun sonuc alır ısen bakacagım benımde cok var 2-3 kısı belalı onları verrım
Sizede büyük geçmiş olsun..

AKServer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu geri viteslere hayranım ya, küfürü et sonra kıvır. Ver savcılığa, 5 6 lira dilekce parası alırlar. sonrada tazminat tavası açarsın,

Forumdaki OzeL nicki moderatörle bir görüş genede.
Hocam OzeL nickli moderatöre ö.m. atıyorum, teşekkür ederim.

GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım bende destekçinim bu konuda bu arkadaş iyice ıslatılmalı bence onun biyerlerini oynatırlar yakın zamanda bigün sert kayaya çarpar
o sert kaya ben olmak istiyorum, desteğin için teşekkür ederim.