Rockco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkdaşımda diyordu alarmı kapatamıyorum diye alarm çalarken tuş kilidinde ekrandaki yeşil butona ıphonedeki gibi parmagını sürüklemek lazım sizdede böyle bi sorun olabilirmi ?
Dediğiniz gibi parmağı sürüklediğimiz de kapanıyor Ama uykulu uykulu parmağı sürüklemek insanın aklına gelmiyor. Daha pratik olabilirdi.

Pixelart adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende bir 5800 Kullanıcısıyım. telefonu aldım ama malesef şuan doğru düzgün telefonu kullanabilmiş değilim.

en basitinden doğru düzgün bir facebook'u sayfasını göremiyorum.

6630 da bile daha düzgün şekilde görünüyordu.

telefonu biraz özelleştirmek istiyorum mesela Browser, Messenger, Müzik çalar, vb başka işime yarayacak tür de olan yazılımları indirip kullanmak istiyorum bu konuda yardımcı olur musunuz ?

birde ortalama batarya ne kadar gidiyor sizin ? benim 1,5 günde bir dolduruyorum aldıgım da şarjı vardı ama ben 16 saat tekrar üzerine şarj ettim düzgün şarj olmadığından şüpheleniyorum.

son olarak bir şikayetim var bu telefondan

arama yapmak isteyince karşı taraf telefonu açana kadar kalan ses yerine bende cızırtlı kulak ağrıtan bir ses cıkıyor bunu arada sık sık yapıyor sonra kendiliğinden düzeliyor. sizdede böyle bir problem söz konusu mudur ?

birde son ses acınca müzikte ufak bir cızırtı cıkıyor.

sanki baya bir problemi varmış gibi geldi telefonun bana Nokia diye cok met ederdim şimdi ise aldığıma pişman oldum sanki hiç karşılaşmadım bugüne kadar böyle sorunlarla.

Önemli ; acaba bu telefonda PDF Kitap'larını okuyabiliyormuyuz bir yerde okumuştum destekliyor diye sırf bunun için bu telefonu almıştım umarım destekliyordur. destekliyorsa nasıl bu özelligi kullanabilirim ?

son olarak ekran sürekli tozlanıyor ve leke oluşuyor hergün oturup bunu temizliyorum buda sıkıcı gelmeye başladı bana

buna nasıl bir önlem alabilirim orjinal kılıfını kullanıyorum ama yinede ekran tozlanıp leke oluşuyor.

Model Türü ; RM-356 olarak geçiyor bende sizdekilerde böyle midir ?
* Facebook için Ovi Store'de widget var. Bu widgetı tarayıcınızdan facebook'a girdiğinizde sayfanın altında 5800 Xpress Music için facebook widgetını indirin yazısını görmeniz gerekiyor. İkinci alternatif olarak Nokia Communities uygulamasını indirebilirsiniz. Bu uygulamada Ovi Store de bulunmaktadır.

* Browser : Opera Mobile, Opera Mini, Bolt
* Messenger : LCG Slick, Nimbuzz, E-Buddy, Kanka Msn
* Müzik : TT Pod, Tavsiye edebilirim. Cep telefonu sitelerinde veya kendi sitelerinde bulabilirsiniz.

* Arama yaptığınızda cızırtı yapıyorsa ve bu sürekli oluyorsa hoparlörünüzde sorun olduğunu gösterir. Servise göstermenizde fayda var.

* Dahili pdf okuyucusu ne yazık ki yok. Faka Adobe reader ve ya Pdf Plus programlarını kullanabilirsiniz.

* Ekranın tozlanmasına bir şey diyemeyeceğim kullandığınız kılıfa göre değişir. Ben kaydırmalı deri kılıf kullanıyorum. Çok az toz oluyor. O da normal bence...

* Türkiye'de Kvk, Genpa gibi dağıtıcıların getirdiği tüm telefonlar RM-356 model türündedir.