Moralinizi bozmak istemem; Şevkinizi kırmak istemem; Hayalleriniz ve Projeleriniz yoksa ve gerçekten inanmıyorsanız bunu HOBİ olarak yapın.
Benim kazandıklarım evet kazandım yılda 100 bin rahat vardır, Kaybettiklerim evet çok kaybettim kazandıklarımı ve zamanımı. "Nette kazanılan Nete gidiyor bunu unutmayın"
Biraz para kazanıp biti kanlandırınca Maliye şoku yaşayacaksınız arkadaşlar, zorunlu olarak bir açılış yapacaksınız.
Daha sonra ise kapıda bir postacı belirecek elinde ihbar mektubu var....
Bu da bir şey değil en kötüsü bir gün zil ve kapı acı acı çalacak ve Polis yada Jandarma dayanacak kapıya aptalca bir konu yüzünden gelmişlerdir ama tüm mahalle camlarda ve kapıda olacak. (bu ya sorunlu bir müşteri yada sitendeki bir içerik yüzünden olacak.)
Bunuda atlattıktan sonra ise bir bakmışsınızki üç beş yıl gitmiş ömürden... sanki hiç yaşanmamış gibi.
Ne kazandım !!! SİCİL ve Para
Ne kaybettim !!! ZAMAN
Bol keseden Müsrifçe harcadığımız bir tek zaman var zaten. Onuda webmaster hayalleriyle harcadık(mı) ?
anlatmak istediğinizi bende anlamadım. ***** sitelerden dolayı mı maliye kapımızı çalacak? doğru düzgün iş yaparsak maliye neden kapımızı çalsın.