Arkadaşlar iş yapmayacak sadece konuşacak olanlar lütfen mesajı baltalamasın rica ediyorum.Bir kere 180 liranın bana kaldığını söylediğimi hatırlamıyorum.Sitede çeşitli etkinlikler ve yarışmalar yaparak üyelerimize hediye dağıtıp daha çok üye çekmeyi planlıyoruz.Ön yargı ile hareket etmeyelim.Bir ardını arkasını soralım lütfen yazıyorken.Zaten pm ile dönüş yapan arkadaşlara da detaylı dönüş yapıyorum.Hiç alakası saçma sapan işler oluyor millet 0.2 dolar veriyor herkes hurra koşuşuyor bir şey denmiyor nedense ben yüzde 10 ile yüzde 25 deyince çok az görülüyor.Her şey ortada açık ve net.Zaten yüzde 10 demiyorum.Çalışmasına göre yüzde 10 ila yüzde 25 diyorum.Ha iyi çalışır ona göre yüzdesi o oranda artar.Ama adam 2-3 müşteri getirip bıraktığı veya usandığı takdirde herhalde yüzde 50 sine o kişiye veremeyiz.İş hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak ve en önemlisi işe başvurmak isteyen arkadaşlar geri dönüş yapsın.Ben kimsenin konsunu baltalamıyorum kimse de benimkini anlamadan dinlemeden işin aslının ne olduğunu bilmeden baltalamasın.