rodox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar öncelikle biraz bilgi vereyim.
1 video kesinlikle TEKLAN da cekildi yok teklanın ablemi gözüktü yok videonun ismi Teklanı tinerciler bastı degildir. Teklanla tek alakası var oda teklanda cekilmiş olması ki bundan bizde hoşnut degiliz ama Teklanda çalıştığımızda gecemiz gündüzümüz belli olmuyordu o vakit bulduğumuz bir zamanda yapıldı.
2 bu videoyu sadece arkadaşlarmızla paylaştık bazı şahıslar ismini egiştirip farklı bir şekilde yayınlamışlardır.
3 bu videoyu cidiye alıp bizim acmış olduğumuz davaya (emegimizin karşılığını istedigimiz) karşı koz olarak kullanılmıştır. TEKLAN zarar görmüşmüş (TEKLAN'A kimlerin zarar verdigi bellidir.)bundan dolayı bize dava acılmıştır.
4 karşı kötü niyet davası acılmıştır.
5 bukadar sorunlar sonucu video silme kararı aldık.
6 bu kadar abudik gubirik bi haberi sayfasında yayınlıyan haber türk gazetesi videoda hiç bir görüntüm olmadan benim face deki resmimi kullanıp haber yapması sonucu haber türkkede dava acılmıştır
gelişmelerden haberdar edecegiz
Çok iyi yapmışsınız, umarım bu kişilerden yüksek bir tazminat alırsınız. Artık özel yaşam diye birşey kalmadı bu gazeteci bozuntularından, meslektaşlarım olmasına rağmen nefret eder hale geldim bu tip gazetecilerden.