Know adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ihfa bir tecvit kuralıdır.

tecvit; kuranı kerimi güzel okumak için bazı kuralları içeren kitaptır.

merak ettim ciddi bu domaini nicin aldınız ki?.

çoğumuz türkçeyi zor biliyoruz (bende dahil) arapça yada osmanlıca'mı öğreneceğiz. bence Boşa yatırım olmuş..
ihfa 'yı sadece bir tecvit kuralı olarak görmeniz yanlış bence,kendine has kelime manası da var bunun her kelime gibi.Gizlemek,saklamak manasında araştırdınızmı googleda.

10-15 liranın yatırımından ne olur kardeşim 2 paket sigara parası bu.milyonlar bağlamadıkki
Ben şimdiye kadar domain işinden hiç zarar etmedim,edeceğimi de pek sanmıyorum.Ne kadar işe yaramaz denirse densin en kötü reg fiyatına alıcısı çıkar hemen her domainin.
Ayrıca daha önce forumda en az 10 kişinin,5-10 lira eder dediği domainimi 120 liraya sattığımı da hatırlatmak isterim R10un o yönü meşhurdur bizde olunca para etmez,kendileri bulunca paha biçemezler

4 harfli ve anlam taşıyan bir domainin en kötü ihtimal,gerek burada forumda gerekse başka yerlerde minimum 20-30 liraya alıcısı çıkar.
Burda 4 harfli deyipte hiçbir manası olmayan (örnek) J5LK.com - SD2F.com gibi domainlerin 40-50 liralara satıldığını da gördük.

Yorumlar için teşekkürler büyük paralara satılır demenizi beklemiyorum ama hiçbişeye yaramaz tarzında yorumlara da katılmıyorum şahsen.