Konu başlığını idrak edemeyenler şu konuya gövde gösterisi için yazmasın. Konu içinde 15tl para ödeyemeyen müşterilerim bile mevcut ama bakıyorumda uçuyor bunlar boş. Konu gövde gösterisi değil, konu sizin aylık günlük haftalık saatlik dakikalık saniyelik geliriniz değil, konu kimsenin züğürt olması yada başka birşey değil. Konu birikiminiz varmı yokmu odur. Bunu idrak ederek konuya cevap verin. Kimse kimseye gövde gösterisi yapmak için hayalindeki rakamları söylemeye kalmasın. Zaten konunun dışında aylık gelirini yazanlar gövde gösterisi yapıyor ve sadece hayalindeki rakamları söylüyor bana göre.

Birikiminiz ne oldu? konu bu. Aylık gelirinizi soran yok kimseye kazanan kazansın allah versin şahsen konu öyle birşey olsaydı burda herkesten önce sanane len deyip ben çıkardım herkesin geliri kendine diyip ama mantıklı bir başlık ile birikim sorulmuş. Rüyanızda gördüğünü anne babanızın bile kazanamadığı paraları burda (15tl bana ödeme yapamayan insanlar yazmasın ) komik duruma düşürmeyin kendinizi.

Ben birikim olarak geleni akole yatırdığımı ve birikim yapmadığımı söylemiştim. Birikim anlayışım farklıymış. Kendime harcadığım parayı birikim olarak görmem. Aldığım 2 adet pcyi birikim olarak görmem, aldığım telefonu, aldığım koltuk takımını, aldığım masayı vs. birikim olarak görmem. Benim birikim anlayışım keş sıcak paradır. Bana göre birikim budur. 2binlira 1 adet pc verip bunu daha sonra 500liraya satmak bana göre birikim değil zarardır. Doğal olarak kenarda param yok gelen ile sosyal olarak yada ailevi olarak ihtiyaçlarımı karşılıyorum.

Ayrıca ukalaca buraya neden herkesin gelirini tartışmaya çeken arkadaşlar çıkıyor anlamıyorum, buraya yazanların banka hesabını gördünüzdemi züğürt diyebiliyorsunuz? Züğürt dediğiniz insanlardan özür dileyemeye hazır olan varsa züğürtlük sınırı ile ilgili rakam söylesin ona göre o zaman bizde gövde gösterisi yapıp hesap dökümlerimizi sunalım.

Kimse kimseyi kazandığı miktar yüzünden küçük görmeye kalkmasın, ayıp.