Bende fitreye mağdur kaldım =) bakalım ne olucak 1 sayfadayken 10 sayfaya gerıledımk.Gerci işin garip yanı su siteyi actım ve aynı gün index aldım ve google android kelimesinde 1 sayfada cıktım hemen.Google android ile ilgili bir yıgın site varken 2 günlük sitem en uste cıktı dogal olarak gunde 1-2k hıt almaya basladım aynI gun 1,5k hit oldu 10 gün boyunca 19k hit oldu haliyle ve 11 gün gecesi fitreye girdim yada baska bisey bilmiyorum simdi 2 gündür gerilerdeyim.

-Sitedeki konuların %90 özgün yazım
-Google index 650 civari yahoo index 160 civarı bing index 20 civarı
-Alexa değerim site acıldgı gün 4,700,000 küsürdü bugün ise 1,600,000 küsüre kadar düstü
-İndex düşmesi yok alexa düşmesi yok aksine yükseliyorum fakat sıralamam degıstı.

Bilmiyorum belki google kıyak gecti bana 10 gün =) sonra normale dondu belkıde fitre.

Neyse şimdi yaptığım siteye ingilizice haberler ekledim böğlece 2k civarı yabancı ziyaretci aldım.Kaliteli sitem ile aynı icerige sahip pgrnk degerı yuksek sıtelere link verdim hergün 10-20 özgün yazı eklemeye devam ediyorum "Farklı saatlerde" vb seyler yapmaya basladım.Bakalım sonuc ne olucak

Ama 2 günlük sitenin 2 yıllık sıtenın ustune cıkması zaten benı sasırtmıstı =)