GNetwork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Verdiğin cevapların söylediğim şeylerle uzaktan yakından ilgisi yok. Kendini savunma amacıyla yanıp tutuşan fakat saçmalayan bir grafik çiziyorsun. Dilinin boyundan uzun ve dikenli olduğunu unutmuşum, hatırlattın sağolasın.

Ben seni değil; bana yönelttiğin ithamlarını yargılarım. Çünkü sen, yargılayabileceğim insan profili standartlarının gerisinde kalıyorsun.

Ne gerçeği batıyor yahu; ne saçmalıyorsun yine? Asıl sen kendi hayal dünyanda yaşıyorsun ya işte bunu anlatamıyoruz sana. Neyse.
Kendini savunma amacıyla yanıp tutuşan fakat saçmalayan bir grafik çiziyorsun

Kişi kendini nasıl görürse karşısındakini de öyle yargılarmış , ben sana diyecek laf bulamıyorum daha , uzatma .. Şaka gibi bir insansın gerçekten de.

Bu arada Tekrar söylüyorum Oyunbilişimi bu yaptıklarından dolayı savunmuyorum aksine yaptığının yanlış olduğunu kendide biliyor , yanlışdan bi an önce dönmek ona kalmış.