Selamlar yaklaşık olarak bir sene önce satışa çıkardığım oyun temasını ücretsiz olarak dağıtma kararı aldım.Temayı satın almış olupta şuanda aktif olarak kullanan yoktur ve temayı sattığım kişilere sordum herhangi bir sorun olmıcağını söylediler 2 kişiye ulaşamadım onlarda kullanmıyo zaten.Polemiklere karşı belirtmek istedim.

Temanın Özellikleri

Otomatik resim boyutlandırma,sayfa içi otomatik oyun boyutlandırma,canlı renkler,anlaşılabilir arayüz,en çok tık almayı hedefleyen reklam yerleşimi (eklentisiz) ,konu içinde ve yorum alanında canlı smilies desteği,oylama sistemi,kategori icon desteği

DEMO

Önizleme

Sayfa İçi

Ayarlar

Demodaki görüntüye ulaşmak için 1 eklenti yeterlidir

Oyunlarınızı eklerken 2 adet özel alan kullanmanız gerekli

Resimler için: thumb
Oyunlar için: swf ( oyunların tam linkini girmeniz gerekiyo (http://www.siteismi.com/mario.swf gibi )

Tema içersinde gerekli eklenti mevcuttur kategori iconları için yapmanız gereken ayarları aşağıda gösterdim eklentiyi biraz kurcalayarak daha güzel bir görüntüye ulaşabilirsiniz.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Logonun psd dosyasını kaybettiğim için tema içersinde bir sitenin logosu var artık logo ayarlarsınız

Temada sadece bir linkim olucak içinizin rahat etmesi için herhangi bir şifreleme yapmıyorum emeğe saygı duymayan arkadaşlar olduğu kadar emeğe saygı duyan arkadaşlarında olduğuna inanıyorum hala

İndir

Alternatif link

Rar şifresi: