ebroker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kayıtların istediğin zaman yayınlama özelliği bloggerda var zaten eğer buysa istediğin tam anlamadım. yazı girdiğin pencerenin altında kayıt seçenekleri var ordan zamanlama deistediğin tarih saati seç
onu biliyorum zaten benim istediğim mesela ilk kaydı normal yayınladıktan sonra sonrakileri manuel olarak değilde otomatik olarak 15 dk yada 1 saat sonrasına yayınlanması için kendi ayarlaması ben kayıt seçeneklerine girip kendim ayarlamam yerine bu program bunu kendi yapsın ve kayıt şablonu eklesin bana sadece başlık girip yayınlamak kalsın istiyorum

burdaki amacım webloader ***** sitelerindeki etiket sistemini yapmaya çalışmak çok etiket olsun diye hızlı bi yöntem olsun istiyorum blogger etiketleri indexlenmiyo sitemde otomatik değişen video özelliğini yaptım atıyorum 100 tane video her safya yenilendiğinde değişiyo kayıt şablonu değişmesinide her kayıt şablonunda ayrı resim koymak için istiyorum zamanlı yayınlamayıda bütün kayıtları aynı anda yayınlamamak için istiyorum olay bu doğru anlatabildiysem tabi