Sunu soyleyebilirim ki uzun vadede tutan bir iş bu bu bahsini ettiğiniz kişiler yatırımı cebinden sizce ne kadar[kaç ay] karşiyalabilir ? Eninde sonunda hepsi kapatacaktır sunucularını. Ben ilk bu işe girdigimde 2006 senesinde [o zamanlar nixcondaydim] gercekten güzel ortam vardi herkes ne kadar serveri varsa o kadar ekmek yiyebiliyordu fakat ortağımın askere gitmesinden ve nixconun batmasından dolayi kapattik simdi yeniden basladik. Su firmayiz deyip burda kendimi reklam etmek istemiyorum ama bu kâle alinmiyacak kişileri bence kafamıza takmamalı yolumuza devam etmeli ve oyuna yeni şeyler katarak tuketicinin ilgisini cekmeli, ve fark yaratmalıyız diye dusunuyorum.

Ayrıca "kalite" adı altında satış yapan bir iki firmanında ismini vermicem, neler yaptıgından haberlerim var adam tum hlds_i686'ya cpulimit koymus player dolunca limite dayaniyor lag oluyor dolayisi ile ping cikiyor ama bunuda ping faker ile kapatmis bir anda bir bakıyorsunuz score boardda butun pingler 10 22 gibi haller alıyor konsola ping yaziyorsunuz score boarddaki latency ile alakası olmayan rakamlar cıkıyor . Her neyse bu yaziyi okuyan zaten kendini bilir.