kaç sene önce haberlerde okumuştum. Şimdi aklıma gedi yazayım dedim..
Şimdi yabancı bir ülkede bir adamın doğum günü varmış. Patronları karısı arkadaşları falan bir organizasyon yapıp bir yer kiralamışlar ama bundan önce adama bir şaka yapacakalrdı ve gidip şirketçe 10-20 tane milli piyango bileti almışlar. bu adamada vermişler bir tane tabi sahte olduğunu bilmiyor

neyse o zamanda baya para veriyormuş. Neyse bunlar gece kulübünde eğlenmişler falan patronu orda karısı orda arkadaşalrı orda falan. Sonra bir adam çıkmış demiş biletlerinizi çıkarın sonuçlar belli oldu okuyorum demiş. Neyse okumuş bir bakmış bizim bu adama çıkmış para tonla para

bunu sahneye almışlar alkışlar eşliğinde sormuş işte bu parayla ne yapacaksın diye. Başlamış saymaya şirketi satın alıp patonu kovucam tonla küfür etmiş adama işte karısına dönüp seni bu sekreterle aldattım demiş iş arkadaşlarına baya küfür etmiş artık zenginim sizinle işim olmaz gibisine konuşmuş. Salonda bir sessizlik sonra patron gelmiş almış elindeki mikrofonu işten kovmuş bunu bizimkide kovarsan kov bu kadar param var sana mı ihtiyacım var falan derken patron dayanamamış o bilet sahte sana şaka yapacaktık demiş adam orda yığılıp kalmış gözünü hastanede açmış

ertesi gün karısı boşanma davası açmış arkadaşları küfür etti diye tazminat davası açmış. işten atılmış falan

kaç sene önce gazetede okumuştum paylaşayım dedim nerden aklıma geldiyse

Bayada uzun yazdım he