KuZeN02 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yav Harun Sen Hala Buralardamısın En Son Beni Msn den Engellemiştin, demek bugune kısmet oldu, doğruya sana yedirdiğim parayı kız arkadasıma yedirmedim

Olay Özetle Şu Arkadaşlar

benim bir zamanlar bir sitem vardı o zaman irce merak salmıştım bir firmayla anlaşmıştım ve surekli sorun yaşıyordum bir gun baktım benim irce bir arkadas geldi nickide KoRSaN bana ircinden memnunmusun dedi hayır dedim bana firmanın özelliklerinden referanslarından bahsetti gayet guzeldir dedim arkadasca.net referansıda gorunce gercekten iyidir diye düşündüm, konustuk muhabbet kurduk 6 ay gibi bir süre harunla calıstım. bir gun bana arkadasca.net scriptini bana alabilirmisin dedi bende kendi müşterisi olduğunu biliyorum yanlış yapmaz die duşundum bana guvenerek arkadasca.net ftp şifrelerini verdi ordan tüm dosyaları cektim sonra haruna gonderdim ama aynı zamanda bende de kaldı o script ama ben onu hiç kullanmadım bundan ersinin de haberi vardı sonra baktımki harun bir siteye kurmus o scripti domain ismini tam olarak hatırlamıyorum ama kurmustu
Evet halen buralardayım Kuzen öncelikle sen bende barınırken arkadasca.net sunucusu bende değildi, ikincisi sen bana para yedirmedin sadece shell paranı ödedin ve ne kadar gecikmeli ödedin kaç gün siteni çaık tuttum bunu sen biliyorsun Ben yedeklerini alman için şifreyi verdim evet çünkü Ersin bana yapmışıki birşeyler almışım birde o scripti kuramazsın ve ettiği küfürler sonra vs vs bu olayın üstünde yanlış hatırlamıyorsam 3 yıl geçti siz daha neyden bahsediyorsunuz Biri çıkartmış Özelden attığı PM'yi screen çekmiş koymuş neya karalamayamı çalışıyorsunuz yeri burası değil yeri Hosting Şikayetleri bölümüdür elinizdeki kanıtlarınızda beraber gidersiniz konuyu açarsınız.Bu konuyuda yeterince Ersin dağıttı zaten daha fazla konuşmaya gerek yok istediğiniz gibi yazıp çizebilirsiniz kendi sitelerinize bloglara ve buraya ama kanıt göstererek ok.

İyi forumlar.