Yav Harun Sen Hala Buralardamısın En Son Beni Msn den Engellemiştin, demek bugune kısmet oldu, doğruya sana yedirdiğim parayı kız arkadasıma yedirmedim
Olay Özetle Şu Arkadaşlar
benim bir zamanlar bir sitem vardı o zaman irce merak salmıştım bir firmayla anlaşmıştım ve surekli sorun yaşıyordum bir gun baktım benim irce bir arkadas geldi nickide KoRSaN bana ircinden memnunmusun dedi hayır dedim bana firmanın özelliklerinden referanslarından bahsetti gayet guzeldir dedim arkadasca.net referansıda gorunce gercekten iyidir diye düşündüm, konustuk muhabbet kurduk 6 ay gibi bir süre harunla calıstım. bir gun bana arkadasca.net scriptini bana alabilirmisin dedi bende kendi müşterisi olduğunu biliyorum yanlış yapmaz die duşundum bana guvenerek arkadasca.net ftp şifrelerini verdi ordan tüm dosyaları cektim sonra haruna gonderdim ama aynı zamanda bende de kaldı o script ama ben onu hiç kullanmadım bundan ersinin de haberi vardı sonra baktımki harun bir siteye kurmus o scripti domain ismini tam olarak hatırlamıyorum ama kurmustu