csfrekans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlama sorunun var sanırım? Ben o mesajdaki yazıları Oyunbilişim için yazmadım kendi adıma yazdım , Ben o küfürleri ederken sizin firma çalışanlarınız altta kaldımı acaba ? .. Arkadaşım madem şikayetcisin bizden adresimiz mekanımız belli , adliyeye koşa koşa gidebilirsin , Birkez daha söylüyorum Oyunbilişim.com'u bu yaptıkları için savunmuyorum!..Olayın arka planını anlamadan bunlar özenti bunlar çoluk çocuk gibilerinden mesajlar yazacaksan sen bence bu işi bırak(benim hakkımda yazdığın yazıdan bahsediyorum) , Msn kayıtlarını atma işine gelince geçen sene benim panelime girip İntikamımızı aldık gibilerinden şeyler yazanlar kimdi acaba? çünki biz biraz araştırdığımızda ne tesadüf Ankara çıktı , Daha sonra firma çalışanı Doğukan'a sorduğumuzda Paneli hackleyen kişiyi eliyle koymuş gibi (sözde) buldu arkadaşınız..Gamerznetwork sitenizde süslü yazılar yazmaya devam edin hatta bu konuşmalarıda ekleyin belki 2-3 kişi okur ve bize düşman olurlar ama bana sorarsan Umurumda değil
Öncelikle anlama sorunun var sanırım falan derken insanlarla doğru dürüst konuşmasını öğren. Burda senin ettiğin onca laftan sonra bile karşına çıkıp senle adam gibi konuşuyoruz ama sanırım hata yapıyoruz. Neyse bunca şey yaşandıktan sonra daha fazla bir şey demeye gerek olduğunu düşünmüyorum.

Panel konusu derken de, Doğukan ne demiş ne etmiş ne Ankara'ymış falan? Senin paneline girsem neyin intikamını alacağım ben çocuk yok karşında? Kendin gibi düşünüp karşındakini de aynı kefeye koymazsan sevinirim. Ha, neye inanmak istiyorsan ona inanabilirsin bu sana kalmış.

Sana laf atan falan da olmadı ayrıca, olmuş gibi alınıp triplere girmene hiç gerek yok. Ne şekilde algılamak istimişsen öyle algılamışsın sanırım; keyfin bilir. Kime doğru yolda olduğunu göstermeye çalışırken kendi yaptıklarının da arkasında dur olur mu? Her lafı yayınlamıyormuşuz demek ki. Hoş, bu işler senin umruna göre dönmediği için ne düşündüğünün de pek bir önemi kalmıyor. Düzeysiz denebilecek seviyedeki o konuşmaları yayınlamak sana değil bize zarar verir ondan umruna söyle, endişe duymasın

Seni tehdit etmiyor veya yargılamıyorum, ama saçmalıklara da izin veremem kimse kusura bakmasın.

Kolay gelsin.