program 300$ diye biliyordum 995$ olanla farkı nedir?
Farkı sınırısız kullanım.300 $ da bir kişi sadece.
olabilir.
program sınırsız derken isteyen kullanabiliyor mu? bize şifre filan mı veriyorlar ?
demosu varsa bakabilir miyim?
Demosu forumposter.us sitesinde var.
bende xrumer'ın 3. versiyonu var fakat çalıştıramadım bir türlü, baya bi eski anlayacağınız.Bir de Auto Poster 1.0 var o da eski.Onu da çalıştırmayı denedim olmadı.Mevcut sitelerin bir kısmı ölmüş bir kısmı yaşıyor ama trojanlı olanları var vs.. Bu işi bir türlü beceremedim anlayacağınız.Anlayan biri varsa bana anlatabilir bu programlar nasıl çalıştırılıyor.
Bence elle göndermek daha mantıklı.
bendede var ama artık çalışmıyolar.
Ben de şöyle bir soru ekleyeyim konuya dair
Malum ,captcha olan (harf doğrulama) forumlara multi posterlerla post atılamıyor (Xrumer ı bilemiyorum)
Böyle forumların sayısı da bu posterlar yüzünden sürekli artıyor
Ya sayıları iyice artarsa ne olacak
Şimdi üye olurken harf doğrulamasını sen yapıyorsun geriye kalan herşeyi o yapıyor. fiyatı o yüzden ucuz

200 siteye atıyorum sadece 2 site msj atarken harf doğrulaması istiyor . Programı alıp sürekli yeni konu açmıycaksınız sabit konunuza msj atın . Buna hiçbir forum karşı çıkmaz
hocam nerdeyse tüm sitelerde üyelik sırasında güvenlik kodu istiyor..Program ogüvenlik kodunu geçebiliyormu?
geçiyor demekki.Belki ek güvenlik önlemi alanlara atamaz.Bendeki Xrumer 3.0'da ilk önce botmaster.ru diye bir siteden üyelik açmalısınız diyor.Aktivasyon sistemi benimkinde mevcut fakat capthca olayı var mı bilmiyorum.
Eski sürümler kesinlikle çalışmıyor..