Komik arkadaşlar diyordum, biri daha eklenmiş daha da güldüm
Hangi yolda olduğum sizi hiç ilgilendirmediği gibi sizli konuşmaya da gerek yok aslen çünkü bana zamanında anneli babalı küfürleri sayan küçük Oğuz'u unutmadım; onun da kayıtları hala elimde. Dilersen onları da koyarız, kim yanlış yoldaymış o vakit görürüz
Msn adresini kabul etmeden evvel, önceden yaşanılanları 2-3 defa yeniden düşünmene rağmen kabul ettim, bu da işine gösterdiğin özverinden ötürüdür. Ama fazla ileri gitmeden laflarına dikkat etsen iyi olur (bu bir tehdit değil).
Bu şahsa Oğuz Abi diyen Sayın Karakteristik'e gelirsek.. Sana söylenecek bir laf yok zaten daha fazla küçülmemeli ve durumunu kötüleştirmemelisin bence. Faaliyet belgesi olmayan birisi varsa burada; o da sensin sanırım, bilmeden konuşmamalısın. Madem ki sunucularımız boş ve senin 'küçümseme' yargına hitap ediyor; o vakit sil sitenden bizim IP adreslerimizi. Konuşmak kolay; hele ki boş konuşmak daha da kolay burda bunu yeniden görüyoruz.
Elimde kaydı bulunan çocuğunsa kim olduğu beni hiç ilgilendirmiyor, muhattap olarak onun adresleri yazılmış bir yerlerde benim arkadaşım da kendisiyle görüşmüş. Madem ki muhattaplık düzeyinde yetkisi yoktu, o zaman şu durumda zaten kendinizi hala savunuyor olmaz; bizimle iletişime geçmeye çalışırdınız. O yetkili değil, konuşur eder vs. gibisinden. Kimse o 'çocuğu' geçip de 'kim ki o, herkes biliyor' gibilerinden savunmaya kalkışmasın.
Bu arada Oğuz, sen kendi kurumsal kimliğini dışa karşı savunmadıkça kurumsalın 'K'sinden bile söz edemezsin zaten. Halka açık pazar haline gelirsin. Kendini bizim IP adreslerimizi yayınlayıp üzerine bir de laf atarak dışa lanse eden bir kişiyse kurumsallıktan hiç konuşmasın bence.
Kolay gelsin.