Yenilikler :
+ Artık Botlalarla oyun yüklerken veya oyunu botsuz eklerken Resimleri hosta çekiyorsanız. Bu resimlerin üzerine siz isterseniz otomatik üzerine istediğiniz şekillerde yazı yazdırabilirsiniz. Çekilen resimin boyutuna göre yazılacak yazının yerini tespit eder, fontunu tespit eder ve istediğiniz yazıyı ve renkleri üstüne basar.
Sadece bir şekilde değildir ve çok detaylı kullanımı vardır.
-> Yazıcağınız metin size bağlıdır.(Demoda son oyunda ben webscripti.com yazdım)
-> Yazacağınız yazının arkaplanın rengi size aittir. (Seçeneklerde : Siyah, beyaz, turkuaz, gri, yeşil, lacivert, kırmızı ve
saydam)
-> Yazacağınız yazının rengi size aittir. (Seçeneklerde : Siyah, beyaz, turkuaz, gri, yeşil, lacivert ve kırmızı)
Admin panelindeki ayar bölümü son 4 maddedir. Görüntü için
Tıklayın
+ Oyun yükleniyor yüzdesinde opera ve safaride sorun veriyordu. (Giderildi)
+ Oyunları kendi hostunuzda barındırıyorsanız sizden oynatmak isteyen sitelere karşı hotlink koruması yapıldı.
+ Koruma önlemleri arttırıldı.
Bir sonraki güncellemede olacaklar
İNŞALLAH :
+ Üyelik sistemi gelicek ve her oyunun skor yapanları oyunun içinde ve skor tablolarında yazacak. En iyi üyeler v.s. diye bölümler oluşacak. Favori oyunları üyelik hesaplarına kaydedebilecekler.
Not : Yakında sistemde çok gelişme olduğu için fiyatı 75 tl'den yukarıya almayı planlıyorum. Her zaman dediğim gibi scriptti aldıktan sonra yeni müşterilerim istediklerinde versiyonları ücretsiz ben update ediyorum(Ekstra ücret almıyorum). Sadece 1 defa script fiyatını ödüyerek tek 1 sitenizde scripti ömür boyu kullanabilirsiniz.
www.webscripti.com'un her scripti sürekli güncellenir. Hayırlı forumlar