.RS domain Sırbistan'ın domain uzantısıdır. Ben istanbulda yaşıyorum ama Sırbistan vatandaşıyım ve şuanda burdayım bir süre daha. Bugün satış sistemini inceledim ve sadece sırbistan kimlik nosu olanlara sattıklarını gördüm.

.RS domain 1900dinar + kdv ile 2200e geliyor yani 22Euro.

Whois çektim ve mesela gazete.rs, gazeteler.rs, diziler.rs, oyun.rs, oyunlar.rs gibi türkçe jenerik kelimelerin nerdeyse hepsinin boş olduğunu gördüm. Nic.rs kendi satmıyor bayilik vermiş firmalara bende en ünlüsü olan Eunet'e girdim ve hesap açtım. 1 domain kayıt ettim ve kredi kartıyla ödeme yaptım. Birde tel açtım bakayım dedim nasıl bir firma önce genel müşteri hizmetleri açtı orda bir bayanla tatlı bir sohbetimiz oldu domain ile ilgili.

Şimdi sormak istediğim şuan için adamlarla görüşmeden nasıl olur bilmiyorum ama bu forumda bi 100kişi rahat bana kefil olacak adam tanıyorum. Yüzyüze de görüşebilirim iş için. Domainler benim panelimde olmak zorunda ve istediğiniz domainleri ben üstüne kabul edilir bir kar koyarak isteyen kişilere kayıt edebilirim.

Bazı jenerik kelimelerde üstte çıkmak isteyenler için ideal olabilir. Yani lazerepilasyon.rs, evdenevenakliyat.rs gibi. Bir nevi aslında size domaini kiralamış olacağım. Ayrıca kağıt üstünde güven için domainin size ait olduğuna dair birşeyler imzalayabilir buraya gelen faturanın fotokopisini veya tek domain için faturaysa aslını sizlere verebilirim. Bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum kafamıza takılan soru olursa beraber uçağa atlar Belgrat'a beraber gideriz.

Şimdilik sadece bir bilgi amaçlı sormak isterim. Böyle birşey düşünsem alıcı çıkarmı acaba diye?

Google durumu : http://www.google.com.tr/#hl=tr&rlz=...2d73539a7a406e