pLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seni msnden engelledim. Pm atmanı engelledim. Şimdide Yazdıgın mesajlarını benim üyelikten görüntülenmemesi için engellicem. Daha nasıl kurtulacam senden onuda düşünücem. Seni karşıma alabilmem için sen bir önce büyümen lazım sonra güzel konuşmayı öğrenmen lazım. Ama artık şansını kaybettin Sen başkalarıyla uğraş kendini birşey sanan insan
iyidik ya alışmıştım senin yalan söylemene onu yaptım bunu yaptım yanar dağın içine balıklama atladım desen inancaktım artık neyse takip ediyorum seni corc

MeSsO_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ağzı olan konuşuyor arkadaş

Olaydan haberin olmadığı belli.
Keitanın transfer taksidi 2'e değil 3' bölündü.
4'ünü verdiysek bu sene Keita bize 12 milyon € bedelle geldi heralde ?
Keitanın bonservisi 7.5 milyon € 3 taksit şeklinde alınmıştır.

Elanoda aynı şekilde ve Mehmet Topaldan gelen para o taksitlere gitti eklenerek.
Juan Pablo Pino'nun bonservis bedeli 3 milyon € 4.5 ları kim çıkartıyor bilmiyorum.
Galatasaray yönetimindesin sanırım ? Keitanın taksidine 4 gitmiş..
Keita'nın para için gittiği çok açık..Galatasaray'ın para için gönderdiği değil.
Kariyerini futbol hayatını düşünen bir adam o lige zaten gitmez.
Yolu açık olsun bizde kaldığı sürece iyi işler yaptı ama.

keita gitmeden önce galatasarayın lyon a olan borc 4milyon euro Du.

pino konusunda da iyi okursan keita dan 8.5 m euro geldi 4 lyona gitti kaldı 4.5 3 ü pino ya verildi kaldı 1.5m euro demek istedim ama anlamadın sanırım.

+ bunda tartışılcak birşey yok ben bildigimi ve doğruyu söyledim ama yazdıklarım pleve nickli biricik gold arkadaşıma dokundu sanırım

neyse tartışıp banlanmak istemiyorum yine