JoyEX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Disiplinsiz değilde kızmayın bana ama sahtekar diye gönderildi.
On numara topçuydu Ferrari'de öyle kendi takımımdan da sadece Lugano'yu sayabilirim.
Caner'in ben bir disiplinsizliğini görmedim Arda ile idmanda yaşadığı bir sıkıntı vardı sadece ama ben Arda'nın açık konuşayım centilmen mütevazi olmayan bir kişiliğinin olduğunu düşündüğüm için Caner'e suç bulmuyorum ayrıca büyütülcek bir olayda değil bence.Bizim idmandada Emre ile Kazım sürtüştüler sonra barıştılar kan davası olacak değil ya..
Hocam anlatamıyorum galiba.

Mesela örnek verelim. Atletico madrid 'de penaltı vermemişti hakem. Bunun üzerine kasıtlı fauller yaptı arka arkaya 2 kez yedi kırmızıyı..
Ligdede bir çok kez yapmıştır. Bir adamı geçemediğinde arkasında dönüp önde giden adama arkadan kasıtlı fauller yapıyor. O kadar çok gereksiz kartları varki.. Yani anlatmak istediğim bu hareketler takıma zarar veriyor. Bunun adı disiplinsiz değil midir?

Arda ile tartıştılar düzelttiler sonra aralarını ben ona bişey demiyorum.. Ardayı kıyaslıyorsunuz hep ama Arda takımının kazanması için elinden geleni yapıyor. herşeyini yüreğini herkesten çok ortaya koyuyor.. Dışarda olanlar bizi ilgilendirmez fazla sinirlendirmesinler adamı yoksa olmaz.

Siz Gs'deyken sanırım Caneri fazla izlemediniz ama ben hep izlediğim için bunu çok gördüm.

Keita hakkında düşünceleriniz doğru bu adam çok aktörlük yaptı zaman zaman böyle olaylarla takıma zarar verdi. Adam iyi oyuncuydu ama GS'ye yakışmayan oyuncuydu yolladılar. Yoksa para için satılmış felan saçma yani bunlar.