Meyve veren ağaç taşlanır misali herkes konu altında Hostgator ile yaşadığı olumsuzluğu yazmış. Açıkcası şu ana kadar yaklaşık olarak 5-6 Türk host firması kullandım. Ama hepsinde sorun yaşadım. Yaklaşık 5-6 aydır Hostgator firmasında baby paket ile 15 e yakın site barındırıyorum. Günlük toplam hit ise 8k çivarı. Açıkcası Türkiye'de bu şekilde siteleri barındırabileceğim bir hesap ücreti yaklaşık olarak aylık 50-100 lira arası belki daha fazla olabilir. Yarın sitem kapanırsa ve Hostgator bana siteleriniz şundan şundan kasıyor derse bende bir üst pakete güncellerim.
Burda bir çok kişi Hostgator kullanıyor. Türk firmalarında %25 işlemci, %25 ram, sınırsız trafik alanını 9 -10 dolar civarı ücretle veren firma varsa söyleyin ben o firmaya geçeyim. Yıkıcı değilde yapıcı yorumlar yaparsak herkes için faydalı oluruz. Biri başka bir başlıkta b.kunu çıkardı yazmış. Açıkcası sitelerinizin başına ne gelirse gelsin kimseye bu tür haraketler etmek doğru değil. Bu tür bir haraketi Türkiye'den aldığınız bir host satan kişiye yapsanız sizin hostunuzda yeller eser, yedek dahi alamazsınız. Sefa bey elinden geldiği kadar Türk webmasterlarına yardımcı oluyor. Açıkcası herşey 4/4 lük olamaz tabiki ama sorunlara çözüm getirilebilir.
Ayrıca bir çok wm için Hostgator bulunmaz kaftan, çünkü bir çok kişi 100-200-250 k sitelerini baby pakette barındırdığını yazıyor. Düşünün Yaklaşık 13-14 lira veriyorsunuz ve barındırdığınız site verdiğiniz masrafın bilmem kaç katını kazandırıyor. Aynı hite sahip siteleri Türkiye de bir host firmasında barındırmak için Dc almanız gerekiyor sanırım

yoksa benmi yanlış biliyorum?