***** Post / Embed-Başlık Editleme-Özel Scriptlere Video Eklenir.
Uzun zamandır yapmıyordum yeniden başlıyorum.Üniverste açılana kadar harçlıklarımız biriksin.İşimin ustası biriyimdir,daha önce benimle çalışan forumda saygıdeğer kişiler bilir beni,150klık ***** sitelere günlük 100 video giriyordum.
Kurallar;
*Video işleri günlük şekilde çok çooook önemli bir mazaretim olmadan hergün düzenli bir şekilde atılır.
*Video başlıkları video resmi ile alakalıdır anlamsızsa bile izlerim öyle girerim.İlk harf büyük olarak Minimum 3 Kelimeden oluşur.
*Nasıl iş yaptığımı görmek isteyenler için 3 video eklerim bakarlar memnuniyet halinde işi alırım devam ederim.
Özel Script - Başlıklar Video Resmine Bakılarak En Anlamlı Bir Şeklide Yazılır.Ziyaretçiyi Videoyu İzlemeye Teşvik Edicidir.
- Başlıkların İlk Harfleri Büyük Olup Minimum 3 Kelime Maximum 8 Kelime Arasında Değişir.
- Video Açıklama Vs Kısmına Başlık c/p Edilir Veya Sizin İstediğini Açıklama c/p Şeklinde Yazılır.
Fiyat,müşterinin işine göre verilmektedir. Onarcade;
Fiyatlar Siteye Göre Verilir
Referanslar Oldukça Yüksektir. ( ***** Post işine yeniden başladım ***** işinde olup sağlam siteleri olanlar tanırlar,özgün ve yaratıcı başlıklarla hit getirimi yapılır.)
- Ödemeler;Kişiye göre önce veya sonra olarak alınır.
- Referanslar İçin Pm Atmanız Yeterlidir,Post Attığım Sitelerin Tekil Hiti 100k + dır.Gerekirse Çalıştığım Kişilerle İrtibat Kurdurulur.
- Post Konusunda Herhangi Bir Memnuniyetsizlik Durumunda Para İadesi Yapılır, - İtrader Verme Hakkına Sahipsinizdir.
Msn: r10adultpost@hotmail.com
Ödeme;İş Bankası-Paypal ( Havale-Eft )