Siz çok biliyorsunuz , sizi burda insan sanarken demekki sizde arkadan arkadan burdakilere benzemişsiniz

işim gücüm yok sizin sitenizden bişeyler copy/paste edeceğim , olayın arka planını size anlatacaktım ama msnmi kabul etmeye bile haliniz yok , zaten benim durumum ortada , sizin durumunuzda , olay özentilik işine geldiyse bana şimdi saydırtmaya başlamayın , hayırlı satışlar

, Size her yapılan şeyi sanırım sitenizde yayınlamak zorunda hissediyorsunuz kendinizi , yanlış yoldasınız

Oyunbilişim için konuşmuyorum geçen benim hakkımda da sitenizde saçma sapan şeyler yazmışsınız , yaşdan olgunluktan bahsetmişsiniz sizin de benim de kim olduğumu herkez biliyor o yüzden rahatım.
Diğer değinceğim noktada adli işlemden bahsetmişsiniz , siz bugüne kadar sanırım çok doktorculuk oynadınız , hem non steam server sat , hem faaliyet belgesi olmadan iş yap ne ala memleket bu yolda devam Gamerznetwork

Zaten antika_brosh adlı şahısın bir velet olduğunu herkes biliyor , böyle dadanan her veledi sitenizde yazmaya kalkarsanız bu sizin ''KURUMSAL'' kimliğinize zarar verir
%100 Katılıyorum oguz Abi yayınladığı konuşmalar zaten belli.
KURUMSAL bilgilerine zarar verir Diyeceğim Kurumsal Değiller..
Bu Yüzden Olayı Büyütmeye Gerek Yok.
+
Sizin Boş Serverlarınızı Satacağıma İşi BIRAKIRIM daha iyi.
+
Adli İşlem Başlıtırsada Başlatsın Abi biz Hazırız..
Önce Kendisi Ceza Yer. Faaliyet Belgesiz İş Yapmaktan..